Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Nazadnje ste si ogledali

   

  pošta2 

   

   

  BONITETA2019MALA 

  7032 SI-Offer-Odeja-1600x600

   

   

  Kuhinjski robot Bosch MUM58258
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Preverite
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Kuhinjski robot Bosch MUM58258

  A-18380
  Opis

  Kuhinjski robot Bosch MUM58258 z močjo 1000 W izpolnjuje visoke zahteve pri peki, kuhanju in mešanju ter pripravi težkega testa. Po zaslugi funkcije 3D Planetary Mixing ki omogoča gibanje v treh smereh hkrati, bodo vaše sestavine vedno popolnoma umešane. Nič ne bo ostalo prilepljeno na robove posode, saj se vse sestavine lepo umešajo v testo.

  Čaka vas sproščena peka! Funkcija EasyArm Lift vam omogoča, da z mešalno roko enostavno upravljate že s pritiskom gumba, pripomočke za mešanje pa ustavite na zadnji strani posode, tako da lahko sestavine preprosto dodajate s sprednje strani.

  Za vsak dodatni pribor je potrebna drugačna nastavitev hitrosti. Po zaslugi sedmih individualnih nastavitev hitrosti lahko jedi pripravite zelo hitro, enostavno in natančno. Potrebujete višjo stopnjo hitrosti ali morate zmešati nekaj sestavin? Izberite pulzno funkcijo in si pripravite obrok, kot bi mignil.

  Idealne posode ne prepoznate le po njeni velikosti. Za najboljše rezultate je notranja oblika posode prilagojena nastavkom. Visoka kakovost 3,9-litrske posode iz nerjavečega jekla je primerna tako za manjše količine kot tudi za enostavno obdelavo do 2,7 kg zmesi za torto in 1,9 kg kvašenega testa.

  Ko gre za kuhanje in peko, ima vsak ima svoje želje. Če pribor ni vključen, je na voljo široka paleta dodatnega pribora, na primer mlinček za zrnje, večnamenski mešalnik, nastavek za piškote, nastavek za mletje mesa, mešalnik in še več. Bosch MUM58258 ima za vsak okus na voljo ustrezen dodatni pribor.

  Naj uporaba napačnih nastavkov ne prekriža vaših kuharskih načrtov. Komplet za pecivo z metlicama za stepanje in mešanje ter kavljem za gnetenje je primeren za vrsto načinov uporabe in poskrbi za popolne rezultate. S tem dodatnim priborom lahko enostavno pripravite poljubčke, rahlo torto in zmes za težko testo. Vsi kosi dodatnega pribora so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

  Več podatkov

  Redna cena:
  351,90 €
  Prihranek:
  72,90 € (20,72%)
  228,69 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  279,00 €
  Količina:
  Izberite dodatne storitve
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaBosch
  Moč1000 W
  Št. nastavitev hitrosti7, trenutna stopnja
  PosodaVelika mešalna posoda iz delno brušenega nerjavečega jekla s prostornino 3,9 l za do 2,7 kg testa za biskvit ali 1,9 kg kvašenega testa
  Dodatno3D PlanetaryMixing, Easy storage predal za navijanje kabla, EasyArmLift, mehak zagon motorja preprečuje pljuskanje in prašenje moke, avtomatsko postavljanje v pozicijo parkiranja za lažje dodajanje sestavin, vsi plastični deli v stiku z živili so brez BPA snovi, gumijaste prisesalne nožice, visoka varnost zaradi zaščite pred preobremenitvijo, zaščita pred ponovnim vklopom
  PriloženoMetlica za gnetenje, metlica za mešanje in metlica za stepanje, sekljalnik s 3 ploščami (plošča za rezanje, plošča za drobljenje, plošča za ribanje), plastičen mešalni vrč s prostornino 1.25 l, ožemalnik za agrume, nastavek za mletje mesa, bela plastična mešalna posoda, posebna torbica za dodatni pribor, prozoren pokrov z odprtino za dodajanje sestavin, interaktiven DVD z recepti v angleškem jeziku
  Mere282 x 280 x 271 mm
  Teža7,6 kg
  Barvasrebrna/bela