Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Sounbar Sony HT-X8500
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Sounbar Sony HT-X8500

A-18506
Opis
Sounbar Sony HT-X8500 ponuja zvočne načine, ki ustrezajo vašemu razvedrilu. Pet različnih zvočnih načinov obogati vaše razvedrilno doživetje. Z načinom Cinema mode se bolj poglobite v filme, z igralnim načinom Game, ki so ga ustvarili razvijalci podjetja Playstation, pa izboljšajte svoje igranje. Športni način natančneje nastavi zvoke navijačev, tako da lahko začutite dogajanje ob igrišču, z glasbenim načinom pa slišite podrobnosti vsake pesmi. Način novic je zasnovan za jasne dialoge.
 
Z najnovejšim prehodom 4K HDR z zmogljivostjo 18 Gb/s in s podporo za HDCP 2.2/HDCP 2.3 je HT-X8500 ustvarjen za najnovejše oblike zapisa domačega kina, vključno z oblikami zapisa Dolby Vision, HDR10 in Hybrid Log Gamma.
 
HT-X8500 ima na sredini zmogljiv vgrajen dvojni globokotonec, da lahko uživate v nizkih zvokih, ne da bi morali prostor napolniti z raznovrstno opremo.
 
S Sonyevo najnovejšo prostorsko tehnologijo Vertical Surround Engine boste z enim samim modulom uživali ob zvokih tehnologij Dolby Atmos in DTS:X. Napredna tehnologija DSP s samo dvema sprednjima zvočnikoma proizvede poln kinematografski zvok vse okrog vas in nad vami, ne glede na to, v kakšnem prostoru ste.
 
Tanek in privlačen Sounbar Sony HT-X8500 z merami 890 x 64 x 96 mm je nevpadljiv in se odlično sklada s televizorjem BRAVIA. Med razpoznavnimi zunanjimi elementi so zvočniška mrežica iz perforirane kovine in cevi globokotonca na obeh straneh.
 
Redna cena:
399,99 €
Prihranek:
10,99 € (2,75%)
318,85 €
cena brez DDV
Vaša cena:
389,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaSony
VrstaSoundbar
MočIzhodna moč: 320 W
Zvok2.1-kanalni (vgrajeni globokotonec), digitalni ojačevalec, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby True HD, Dolby Dual mono, zvočni načini: Samodejni zvok, kino, glasba, igralni studio, novice, šport, standardno
Dodatno3 kanali ojačevalnika, tehnologija virtualnega prostorskega zvoka, brezžična povezava s televizorjem, možna stenska namestitev
PriključkiDigitalni optični vhod, 1x HDMI Out, 1x HDMI In, USB priključek tipa A, Bluetooth RX (sprejemnik)
PriloženoDaljinski upravljalnik, baterije za daljinski upravljalnik, optični kabel, omrežni napajalnik, kabel AC, navodila za hitro namestitev, navodila
Mere890 x 64 x 96 mm
Teža3.1 kg
BarvaČrna