Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Osvežilec tkanin Tefal IT3440E0 Upright Garmet Steamer
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Osvežilec tkanin Tefal IT3440E0 Upright Garmet Steamer

A-18591
Opis
Osvežilec tkanin Tefal IT3440E0 Upright Garmet Steamer z lahkoto odstrani gube na vseh vrstah tkanin, tudi najbolj občutljivih po zaslugi nastavljivega izpusta pare. Zahvaljujoč ekskluzivni in patentirani podpori so rezultati še boljši! Popoln pripomoček za osvežitev in prečiščenje vseh vrst oblačil.
 
Navpična opora za hitro likanje ponuja ravno podlago za likanje oblek, poleg tega pa med likanjemobleko drži na mestu.
 
Tefal Prostyle Garment Steamer gladi gube in odstranjuje gubice z vsake tkanine z izjemno lahkoto. Primeren je tudi za popravke v zadnjih minutah in intenzivno paro, saj je osvežilec tkanin zelo učinkovit. Potrebuje samo 45 sekund, da je pripravljen. Tukaj ne boste potrebovali likalne mize ali, da bi oblačila nesli v kemično čistilnico.
 
Ima krtačo, ki odpre vlakna in se prebije skozi njih, za boljši preboj pare, kar je idealno za odstranjevanje gub na debelih tkaninah. Snemljiva posoda za vodo pa ne pomeni več omejitve dolžine uporabe.
 
Tefal IT3440E0 Upright Garmet Steamer se ponaša kot kompakten, ampak zelo učinkovit, parnik z vgrajenimi funkcijami, ki omogočajo lahko enostavno uporabo. Lahko ga uporabljamo za osvežitev ali dezinfekcijo sedežnih garnitur, zaves, prevlek, in listkov. Ekskluzivna in patentirana vertikalna podpora omogoča izpust pare z eno roko.
 
Zaradi moči 1800W in izpusta pare 30 g/min in globoke difuzije skozi vlakna, vam osvežilec tkanin prihrani čas in energijo.
 
Redna cena:
137,01 €
Prihranek:
22,02 € (16,07%)
94,25 €
cena brez DDV
Vaša cena:
114,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaTefal
VrstaOsvežilec tkanin
Priključna moč1800 W
Funkcije3 stopnje parnega izpusta, hitro segrevanje v 45 sekundah
DodatnoKoličina pare 30 g/min, kovinska parna glava, sistem izplakovanja proti nabiranju vodnega kamna, navpična podpora Press and Stream, nastavljiva palica, vključen nastavek s krtačo, snemljiv zbiralnik za vodo s prostornino 1,5 ml
Teža5,1 kg
BarvaČrna