Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Nazadnje ste si ogledali

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  pošta2 

   

   

  BONITETA2019MALA 

   

  aeg

   

   

  Dron DJI Mavic Air 2 Fly More Combo
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Dron DJI Mavic Air 2 Fly More Combo

  A-18613
  Opis

  Dron DJI Mavic Air 2 Fly More Combo z naprednimi funkcijam in v kompaktni velikosti povzdigne moč in prenosljivost na višjo raven. Inteligentne funkcije za fotografiranje in odlična kakovost slike vam omogočajo zajemanje mojstrskih zračnih posnetkov. Varnejši in pametnejši način letenja vam omogoča, da se lahko brezbrižno posvetite kompoziciji in kreativnosti.

  Mavic Air 2 ima slikovni senzor Sony IMX586 in podpira tehnologijo Quad Bayer, ki omogoča višji dinamični razpon in občutljivost barv. Izboljšani triosni stabilizator omogoča stabilizacijo vseh posnetkov. To pomeni izjemno zanesljive fotografije in video posnetke tudi v vetrovnih razmerah ali v nepredvidljivih okoljih.

  DJI Mavic Air 2 se ponaša s funkcijo SmartPhoto, ki za optimalne rezultate združuje prepoznavanje scen, HyperLight in HDR v en sam način. Prepoznavanje prizorov optimizira različne parametre kamere za najrazličnejše prizore in podpira inteligentno prepoznavanje petih kategorij: sončni zahod, nebo, trava, sneg in drevesa. 

  Funkcija HyperLight optimizira fotografije, posnete v razmerah s slabo svetlobo, obenem pa HDR znatno poveča dinamični razpon in jasnost vaše slike. Napredni algoritmi vsak prizor analizirajo, prilagajajo parametre osvetlitve in plastenje posnetkov, kar omogoča izdelavo visokokakovostnih fotografij.

  OcuSync 2.0 omogoča video prenos na razdalji 10 km, prav tako pa omogoča oddajanje v živo z ločljivostjo 1080p FHD neposredno iz kamere drona. Uživajte v svobodi za raziskovanje in večji vidljivosti za popoln posnetek.

  Ostale prednosti drona DJI Mavic Air 2 Fly More Combo:

  • Odlična kakovost slike: 1/2 palčni slikovni senzor, 48MP ločljivost fotografije in 4k/60fps video ločljivost
  • Kontrast, barva in nadzor: HDR fotografija, video in panorama
  • Kinematografski način kompozicije: HyperLapse in QuickShots
  • Daljši čas letenja: z maksimalnim časom letenja do 34 minut in s kapaciteto baterije daljinskega upravljalnika za 240-minutno delovanje
  • Letite pametneje in varneje: sistem APAS 3.0 za izogibanje oviram
  • Letite dlje, vidite bolje: OcuSync 2.0 10km 1080/30fps video prenos
  • Več podatkov
  Redna cena:
  1.099,00 €
  Prihranek:
  50,00 € (4,55%)
  859,84 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  1.049,00 €
  Količina:
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaDJI
  VrstaNapredni
  Kamera48MP ločljivost fotografije in 4k/60fps video ločljivost
  PriloženoDron x 1 Kontroler x 1 Baterija x 3 Polnilec baterije x 1 Napajalni kabel x 1 Par elis x 6 USB Type-C kabel x 1 Lightning kabel x 1 Micro-USB kabel x 1 Gimbal Protector x 1 Type-C kabel x 1 Dodatne ročke za kontroler x 1 ND Filtri - Set (ND16/64/256) x 1 Polnilna postaja x 1 Adapter za polnjenje mobilnih naprav x 1 Naramna torba x 1