Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Nazadnje ste si ogledali

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  pošta2 

   

   

  BONITETA2019MALA 

   

  aeg

   

   

  Pralni stroj Electrolux EW6S426BI
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: 3-6 dni
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Pralni stroj Electrolux EW6S426BI

  A-18676
  Opis
  Pralni stroj Electrolux EW6S426BI se ponaša s sistemom SensiCare, ki prilagodi cikel tako, da prepreči prepranost oblačil. Vaša oblačila tako ohranijo svoj izgled dlje časa.
   
  Dodajte paro za resnično čistočo. Naš anti-alergijski izparilnik kombinirana vodno paro z visoko zmogljivimi programi pranja za boljše odstranjevanje bakterij iz oblačil.
   
  Oblačila ohranite izjemna po izgledu in taka tudi na otip z ozkim pralnim strojem Electrolux. Prilagodljiva zasnova prihrani prostor, saj ga lahko postavite na mesta, ki so premajhna za običajne naprave. In brez slabše nege boste ob vsakem pranju svojega najljubšega perila še vedno uživali v odličnih rezultatih.
   
  Možnost SoftPlus predhodno namoči in razporedi oblačila enakomernejše. Tako se zagotovi, da je vsako vlakno doseženo in da je vsak kos oblačila na občutek bolj nežen ter dlje časa diši po svežem.
   
  Manj energije, več časa. Eco TimeManager vam omogoča, da prilagodite dolžino pranja, glede na čas, ki ga imate na voljo. Tako boste prihranili čas in energijo, brez kompromisov pri čistoči vaših oblačil.
   
   
  elx5let
  Redna cena:
  469,00 €
  Prihranek:
  90,10 € (19,21%)
  310,57 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  378,90 €
  Količina:
  Izberite dodatne storitve
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaElectrolux
  Energijski razredA+++, letna poraba energije 137 kWh
  PolnJenjeSpredaj
  Število vrtljajev1200
  Zmogljivost6 kg
  ProgramiVklop/izklop, Eco 40-60, bombaž, sintetika, občutljivo, Rapid 14min, izpiranje, ožemanje/črpanje, Anti Allergy Vapour, otroška oblačila, svila, volna, športna oblačila, program za zunanja oblačila, Jeans
  DodatnoSistem za uravnoteženje bobna, varovalo za otroke, protipoplavna zaščita, tehnologija Fuzzy Logic, prilagajanje programa količini perila, zamik vklopa, indikator za predoziranje pralnega sredstva, invertni motor zagotavlja veliko učinkovitost in zelo tiho delovanje
  Mere845 x 595 x 380 mm
  BarvaBela