Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Čistilec oken Eta Finestro [ETA 3262 90000]
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Čistilec oken Eta Finestro [ETA 3262 90000]

A-18764
Opis
Lahko naredi veliko več kot le pomivanje oken. Čistilec oken Finestro ETA326290000 ima široko paleto uporabe. Ne samo, da vam bo pomagal pomivati klasična okna, temveč lahko opere tudi strešna okna, ogledala, prhe, gladke keramične ploščice.
 
Pomijte okna enostavno in hitro. Nič več potokov vode, ki tečejo po oknih. Brez bolečega hrbta in nepotrebnega napora. Upravljanje s čistilcem oken Finestro je enostavno. Naenkrat se obriše in hkrati odsesa odvečno vodo z nečistočami. Udobno in tiho delovanje brez nepotrebnih kablov, zahvaljujoč zmogljivi Li-Ion bateriji, vam bo olajšalo delo.
 
Zelo lahek za enostavno rokovanje. Ergonomsko oblikovan ročaj, ki se enostavno prilega dlani, zagotavlja udobno rokovanje. Čistilec deluje s pomočjo omenjenega akumulatorja, ki v delovanju zdrži do 35 minut in napolni le 2,5 ure. Inteligentni alarmi vas pravočasno obvestijo tako o skoraj bateriji kot tudi o polnem stanju.
 
Kako uporabljati? S 370-mililitrsko posodo za razprševanje z ustreznim čistilnim sredstvom in odstranljivim mopom enostavno odstranite vso grobo umazanijo s površin. Čistilec oken ETA Finestro s praktičnim otiralnikom z delovno širino 28 cm nato zaključi delo. Učinkovito sesa odvečno vlago z nečistočami v zbiralno posodo. Posoda z umazanijo je pralna, zato je tudi njeno vzdrževanje enostavno.
Redna cena:
50,00 €
Prihranek:
5,01 € (10,01%)
36,88 €
cena brez DDV
Vaša cena:
44,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaEta
VrstaČistilec oken
Moč3,7 V
NapajanjeČas polnjenja baterije: 2,5 ure, v delovanju zdrži do 35 minut
Baterija Li-Ion baterija
Dodatno370-mililitrska posoda za razprševanje, širina posnetka 28 cm, vrsta: akumulatorski, široka paleta uporabe
BarvaBela