Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pametna ura Samsung Galaxy Watch 3 45mm steel BT - srebrna
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Pametna ura Samsung Galaxy Watch 3 45mm steel BT - srebrna

A-18786
Opis
Pametna ura Samsung Galaxy Watch 3 je kombinacija zmogljivosti pametne ure in najnovejše tehnologije, ki spremlja vaše počutje. Vse to v eni vrhunski in klasični napravi. Z našo najnaprednejšo Galaxy Watch3 uro si lahko preprosto organizirate svoje življenje in spremljate svoje počutje ter prevzamete njegov nadzor.
 
Galaxy Watch3 ura zabeleži REM-cikle, globok spanec in trajanje spanca. Na podlagi teh podatkov naredi oceno, s katero lahko izboljšate kakovost svojega spanca. Samsung, v sodelovanju z nepridobitno organizacijo National Sleep Foundation, na vašo napravo naloži izobraževalne vsebine in napotke za spanec, s katerimi si lahko izboljšate spanec.
 
Edina pametna ura s prilagodljivim vrtljivim okvirjem za uporabo aplikacije. Na voljo sta dve velikosti: 45 mm ali 41 mm. Vsaka ima številčnico, ki vas bo navdušila. Izbirate lahko med osupljivimi barvami: mistično črni, mistično srebrni in mistično bronasti.
 
Popoln in edinstven videz Galaxy Watch3 ure z veliko izbiro številčnic, ki se ujemajo z zapeljivim okvirjem. Izbirajte med 40 različnimi kombinacijami, imejte hiter dostop do uporabnih informacij, ki jih potrebujete, in preprosto dostopajte do svojih najljubših aplikacij.
 
Galaxy Watch3 ura z LED in infrardečimi žarki oceni vašo raven SpO2 oz. vsebnost kisika v vaši krvi. Ker je saturacija kisika neposredno povezana s telesno zmogljivostjo, lahko greste z Galaxy Watch3 uro pri svoji telovadbi korak dlje.
 
Redna cena:
459,89 €
Prihranek:
40,89 € (8,89%)
343,44 €
cena brez DDV
Vaša cena:
419,00 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaSamsung
Operacijski sistemTizen
Povezljivost:Bluetooth
DodatnoSenzorji: Merilnik pospeška, barometer, žiroskop, senzor srčnega utripa, svetlobni senzor, širina paščka 45 mm
BarvaMistično srebrna