Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Nazadnje ste si ogledali

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  pošta2 

   

   

  BONITETA2019MALA 

   

  aeg

   

   

  Zobna ščetka Philips Sonicare HX6850/34
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Preverite
  Dostava: 3,99 €
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Zobna ščetka Philips Sonicare HX6850/34

  A-18828
  Opis
  Zobna ščetka Philips Sonicare HX6850/34 vas obvešča, če pritiskate premočno. Sami morda ne opazite, da ščetkate premočno, zato vas na to opozori zobna ščetka. Če premočno pritiskate na dlesni, začne zobna ščetka oddajati zvočne signale, s katerimi vas opozori, da zmanjšajte pritisk.
   
  Philipsov časovnik QuadPacer vas obvesti, ali ste posamezne dele ustne votline dovolj časa čistili, časovnik Smartimer pa vam pove, ali je vaše ščetkanje trajalo priporočeni dve minuti.
   
  Tehnologija mikročipa zazna in sinhronizira pametno glavo ščetke in pametni ročaj. Zmogljiva kombinacija pametnega ročaja in pametne glave ščetke zagotavlja, da prejemate pametne opomnike za zamenjavo.
   
  Ta zobna ščetka vam omogoča, da ščetkanje prilagodite svojim potrebam, saj imate na voljo tri načine. Standardni način Clean je namenjen vrhunskemu čiščenju, način White je idealen način za odstranjevanje površinskih madežev, z načinom Gum Care pa dodate minuto blagega ščetkanja z nežno masažo dlesni.
   
  Vse glave ščetke se sčasoma obrabijo. Toda tehnologija BrushSync nadzoruje trajanje uporabe glave ščetke in pritisk med ščetkanjem. Ko je čas za zamenjavo, vas na to opozorita lučka na ročaju in kratek zvočni signal. Tako ste lahko vedno prepričani, da vam glava ščetke zagotavlja vrhunsko čiščenje.
   
  Redna cena:
  199,99 €
  Prihranek:
  17,24 € (8,62%)
  149,80 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  182,75 €
  Količina:
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaPhilips
  VrstaZobna ščetka
  Čas delovanjado 2 tedna
  FunkcijeSmarTimer in Quadpacer časovnika, sonična tehnologija Philips Sonicare, opomnik za zamenjavo BrushSync, tehnologija mikročipa
  Dodatno3 načini, do 62000 potez ščetke na minuto, lučka prikazuje stanje baterije, Litij-ionska baterija, pomaga zmanjšati karies, senzor pritiska, z vibriranjem ročaja opozarja uporabnika
  NapajanjeLitij-ionska baterija
  Priloženo2 ProtectiveClean ročaja, 2 standardni glavi W2 Optimal White, 2 potovalni torbici, 1 polnilnik
  BarvaČrna