Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pralni stroj Samsung WW80T684DLH/S7
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pralni stroj Samsung WW80T684DLH/S7

A-19095
Opis

Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco AI. Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. Predal za samodejno dodajanje samodejno porazdeli ustrezno količino detergenta in mehčalca za posamezno pranje. Drži pa tudi dovolj detergenta za 1 mesec, zato posodice za detergent ni potrebno polniti po vsakem pranju.

Pralni stroj Samsung WW80T684DLH/S7 odlikuje program za higiensko čiščenje. Očistite perilo globinsko in higienično s paro. Program s higiensko paro izboljša kakovost čiščenja oblačil brez predhodne obdelave. Paro spusti iz dna bobna, zato se vsak kos oblačil z njo temeljito prepoji. To odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov.

Enostavno in učinkovito pranje perila z zmogljivo umetno inteligenco. Zapomni si vaše navade in tako prilagodi pranje, predlaga programe in pravočasno prikaže informacije. SmartThings aplikacija vam svetuje glede programov, načrtovanja pranja in odpravljanja težav. Prav tako pa samodejno izbere idealno sušenje.

Naj bo pranje perila sproščujoče. Če ste pozabili na oblačila, ki bi jih radi oprali, vam AddWash™ vrata omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila tudi med pranjem. Prav tako enostavno je dodajanje ročno opranega perila, ki ga želite le sprati ali ožeti.

Skrajšajte dnevni čas pranja in hkrati temeljito operite oblačila. Super Speed program opere perilo v le 59 minutah. Eco Bubble tehnologija prinaša učinkovito pranje, Speed Spray program pa skrajša čas splakovanja. Prav tako pa poveča hitrost centrifugiranja oblačil.

Pralni stroj Samsung WW80T684DLH/S7 Auto Dose tehnologija z digitalnim inverterjem za tišje in močnejše delovanje uporablja močne magnete, vendar porabi manj energije kot univerzalni motorji. Ker v motorju ni več krtačk, je izjemno vzdržljiv, za kar jamči tudi 10-letna garancija.

Pranje perila brez, da bi koga motili - tudi ponoči. Inovativna tehnologija VRT Plus zmanjšuje hrup in vibracije med pranjem. Tridimenzionalni senzor vibracij ohranja boben popolnoma uravnotežen tudi pri visokih vrtljajih centrifuge in ne glede na velikost obremenitve.

Več informacij

image002

Redna cena:
689,00 €
Prihranek:
120,00 € (17,42%)
466,39 €
cena brez DDV
Vaša cena:
569,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaSamsung
Energijski razredB, poraba 55 kWh
PolnJenjeSpredaj
Število vrtljajev1400
Zmogljivost8 kg
ProgramiSuper Speed (izjemno hitro pranje), hitro pranje - 15 min, Eco 40-60, Active Wear, otroška oblačila, posteljnina, Cloudy Day, bombaž, barvno perilo, občutljive tkanine, Denim, odcejevanje/centrifugiranje, Hygiene Steam – program s paro, Intense Cold, izpiranje in centrifugiranje, program za srajce, Silent Wash, sintetika, brisače, volna
FunkcijeAI Control, AddWash, Bubble Soak tehnologija, Ecobubble tehnologija, Smart Things, samodejno odmerjanje, otroška zapora, funkcija Delay End, Intensive funkcija
DodatnoUpravljanje z umetno inteligenco, Drum Clean+, 2. diamant boben, nastavitev jezika, predal StayClean, SmartThings App Support, Wifi
Mere600 x 850 x 550 mm
Teža67 kg