Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Nazadnje ste si ogledali

   

  pošta2 

   

   

  BONITETA2019MALA 

  7032 SI-Offer-Odeja-1600x600

   

   

  Vgradni pomivalni stroj Gorenje GV671C60
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 5 let

  Vgradni pomivalni stroj Gorenje GV671C60

  A-19121
  Opis
  Vgradni pomivalni stroj Gorenje GV671C60 se ponaša s funkcijo ExtraHygiene. S to funkcijo podaljšate čas pomivanja in zvišate temperaturo za 5 °C. V kombinaciji z intenzivnim programom to pomeni, da je posoda pomita pri temperaturi 75 °C, kar uniči večino bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije, je ustvarjen z mislijo na družine z dojenčki, namenjen pa je pomivanju pripomočkov in stekleničk zanje.
   
  Pomivalni stroji SmartFlex zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.
   
  Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.
   
  Novi izjemno močni brezkrtačni motor Inverter PowerDrive z nadzorovano hitrostjo delovanja zagotavlja odlično in precej tišje delovanje, nizko porabo energije ter daljšo življenjsko dobo.
   
  Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.
   
   
  Redna cena:
  599,90 €
  Prihranek:
  120,00 € (20,00%)
  393,36 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  479,90 €
  Količina:
  Izberite dodatne storitve
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaGorenje
  TipVgradni
  Energijski razredA+++, letna poraba 217 kWh
  ProgramiIntenzivni program, poseben program za pomivanje stekla, avtomatski program, program ECO, 1h pomivanje. Temperature: 70/65/55/45/35°C
  UpravljanjeZ gumbom, indikator končanja pomivanja - svetlobni signal, zakasnitev začetka pomivanja 0-24 ur, uporaba tablete 3 v 1
  Varnostne funkcijePopolni AquaStop, sistem diagnosticiranja napak, kad iz nerjaveče pločevine
  Sistem košar3 košare, Click-Clack sistem zgornje košare
  Dodatno16 pogrinjkov, nivo hrupa do 42 dB(A), senzor za nivo vode, senzor bistrosti vode, TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat, funkcija SpeedWash, dodatna higiena, Inverter PowerDrive motor
  Širina60 cm
  Mere596 x 817 x 556 mm