Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Sušilni stroj Hoover ND H8A2TCEXS-S
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Sušilni stroj Hoover ND H8A2TCEXS-S

A-19205
Opis
Hoover ND H8A2TCEXS-S je najzanesljivejši in najučinkovitejši sušilni stroj. Njegov nov program Auto Care ob skrbni negi tkanin popolnoma in učinkovito posuši kakršno koli oblačilo. Program Auto Care za najboljše rezultate samodejno prilagodi delovanje sušenja količini in vrsti perila.
 
Pozabite na etikete z navodili! Ekskluzivna funkcija Scan to Care, ki je na voljo prek aplikacije hOn, vam izdela virtualno garderobo. Samo poslikajte svoja oblačila, aplikacija bo zbrala in shranila vsa navodila za sušenje oblačil ter predlagala najustreznejši program nege zanje.
 
Nova oblika kondenzacijske posode Aquavision je edinstven dodatek Hooverjevim strojem. Posoda omogoča, da lahko vedno spremljate nivo vode in jo izpraznite, ko je potrebno, saj je enostavna za odstranitev in ponovno namestitev.
 
Sušilni stroj Hoover ND H8A2TCEXS-S je opremljen s funkcijo Active Dry, ki je posebej zasnovana, da zadosti potrebam po higieni in negi za vašo družino. Na naraven način odstranjuje slabe vonjave, mikrobe, spore in bakterije, nežno skrbi za vaša oblačila in v zelo kratkem času zagotavlja odlične rezultate. Oblačila bodo pripravljena v 20 minutah. Je idealen program za higienično nego vaših osebnih in otroških oblačil.
 
Izboljšajte učinkovitost sušenja z novo aplikacijo hOn in izkoristite nabor ekskluzivnih dodatnih vsebin: Na daljavo preverite stanje sušilnega stroja, aplikacija vas bo tudi obvestila, kdaj je sušenje končano, da perila ne pozabite v stroju. Izkoristite možnost izbire med več kot 40 dodatnimi programi in izberite najprimernejšega za določeno vrsto perila. Preglejte podatke o vzdrževanju in nasvete za dolgotrajno zanesljivo delovanje stroja. Imejte pregled porabe med cikli sušenja v realnem času in tako še izboljšajte učinkovitost.
 
 

Hoover 5let garancije
Redna cena:
579,90 €
Prihranek:
40,90 € (7,05%)
441,80 €
cena brez DDV
Vaša cena:
539,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaHoover
VrstaToplotna črpalka
Energijski razredA++, letna poraba 236 kWh
Zmogljivost sušenja8 kg
FunkcijeTouchControl tipke: Nežno, Enostavno za likanje, Dolžina programa, Fino sušenje, 24 h Končano.
ProgramiPosebni programi: Za volno, Mešano, Brisače, Časovni program - toplo, Časovni program - hladno, Sportswear, Sušenje puha, Super 40, Bluze/srajce. Cikel proti gubam po koncu programa.
DodatnoAutoDry tehnologija, EasyClean filter - enostavno čiščenje filtra kondenzatorja, popolnoma elektronsko upravljanje vseh programov z enim gumbom, LED zaslon za preostali čas in zakasnitev vklopa v 24 h, prikaz programa, posebne funkcije, Sensitive Drying System, set za odvod kondenzirane vode, prikaz polnosti kondenzacijske posode, prikaz potrebe po čiščenju filtra
Mere850 x 596 x 585 mm
Teža42,2 kg
BarvaBela