Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Nazadnje ste si ogledali

   

  pošta2 

   

   

  BONITETA2019MALA 

  7032 SI-Offer-Odeja-1600x600

   

   

  Zobna ščetka Philips Sonicare HX9911/94 DiamondClean
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: 3,99 €
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Zobna ščetka Philips Sonicare HX9911/94 DiamondClean

  A-19232
  Opis

  Najelegantnejša sonična električna zobna ščetka Philips Sonicare HX9911/94 DiamondClean z najučinkovitejšim beljenjem. Glava ščetke C3 Premium Plaque Control vam nudi optimalno globinsko čiščenje. Mehke, upogljive ščetine obdajo zobe, kar zagotavlja 4-krat boljši stik s površino in do 10-krat boljše odstranjevanje zobnih oblog na težko dostopnih mestih.

  Zobna ščetka Philips Sonicare HX9911/94 DiamondClean vam nudi napotke in nasvete, ki jih potrebujete za izboljšanje in ohranjanje navad za zdravo nego zob tudi v času, ko zobozdravnik ne more stalno bdeti nad stanjem vaših zob. Vgrajeni pametni senzorji sporočijo, če pritiskate premočno. S povezavo z aplikacijo Sonicare pa dobite osebno prilagojeno poročilo o napredku, ki vam pomaga, da ostanete na začrtani poti in vidite, kako se vaša nega zob izboljšuje.

  Zobna ščetka Philips Sonicare HX9911/94 je opremljena z načini Clean, White+, Gum Health in Deep Clean+ ter tako poskrbi za popolno ščetkanje. Način Clean je namenjen izjemnemu vsakodnevnemu čiščenju, White+ odstranjevanju madežev, Gum Health zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje dlesni, Deep Clean+ pa vam omogoča poživljajoče globinsko čiščenje. Tri nastavitve intenzivnosti vam omogočajo izbiro med višjo nastavitvijo za višjo stopnjo čiščenja in nižjo nastavitvijo za občutljivejšo ustno votlino.

  Pametne glave ščetke zagotavljajo, da uporabljate pravi način in intenzivnost za najboljše možno čiščenje zob. Vzemimo za primer, da uporabljate glavo ščetke W3 Premium White. Tehnologija BrushSync ščetke DiamondClean 9000 bo samodejno sinhronizirala glavo ščetke z načinom White+ in vam pomagala pobeliti zobe.

  Morda ne opazite, da pri ščetkanju pritiskate premočno, zato vas Philips Sonicare HX9911/94 na to opozori. Če morate zmanjšati pritisk, ščetka odda zvočni signal. Tako vas opomni, da zmanjšate pritisk in prepustite delo ščetki. 7 od 10 ljudi meni, da so se s to funkcijo naučili bolje ščetkati.

  Več informacij

  Redna cena:
  219,99 €
  Prihranek:
  40,99 € (18,63%)
  146,72 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  179,00 €
  Količina:
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaPhilips
  VrstaZobna ščetka
  Čas delovanjado cca 14 dni
  Funkcije3 intenzivnosti (visoka, nizka, srednja), 4 načini (Clean, Deep Clean+, Zdrave dlesni, White+)
  DodatnoBrezžična tehnologija Bluetooth, podpora za Android, podpora za iOS, BrushPacer in SmarTimer, z vibriranjem ročaja opozarja uporabnika
  NapajanjeLitij-ionska baterija
  PriloženoDiamondClean ročaj, glava ščetke C3 Premium Plaque Control, polnilni kozarec, potovalna polnilna torbica USB, podstavek polnilnika
  BarvaRožnato zlata