Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Hladilnik LG GSX961NEAZ
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Hladilnik LG GSX961NEAZ

A-19306
Opis
Ameriški hladilnik LG GSX961NEAZ sodi v energijski razred A++ in ima skupno prostornino 601 litrov. Odlikuje ga linearni invertni kompresor LG, ki poskrbi za 32 % manjšo porabo energije in optimalen nadzor nad temperaturo, kar vaša živila ohranja sveža dalj časa.
 
InstaView Door-in-Door. Dvakrat tapnite gladko stekleno ploščo, poglejte v predal za hiter in enostaven dostop, da vidite svoje najljubše prigrizke in pijače, ne da bi morali odpreti vrata, s čimer zmanjšate izgube hladnega zraka in ohranite svojo hrano dlje svežo.
 
DoorCooling hrano ohranja dlje svežo. S tem edinstvenim sistemom za čiščenje zraka zmanjšajte vonjave v hladilniku. S pomočjo ventilatorja zrak iz hladilnika prehaja skozi ogljikov filter, kjer se odstranijo neprijetni vonji in se svež zrak prek večkanalnega sistema za dovod hladnega zraka porazdeli po hladilniku.
 
Z edinstvenim sistemom za filtriranje zraka Pure N Fresh zmanjšajte neprijetne vonjave v hladilniku. Ventilator aktivno usmerja zrak skozi odstranjevalec vonja ogljika in ga vrača nazaj na police.
 
Tanek ledomat na vratih Icemaker SpacePlus zagotavlja več prostora za shranjevanje v zamrzovalnem predelu. Pokrov posode za vodo je zasnovan inteligentno in omogoča enostavno nalivanje vode. Rezervoar zagotavlja prostornino 4 litre, zato ga boste morali redkeje polniti.
 
V uporabniku prijazen nosilec steklenic za vino lahko shranite do 4 steklenice penine pri optimalni temperaturi. Dodatni predal omogoča optimalen prostor za shranjevanje manjših živil, kot so dobrote in sir pri ustrezni temperaturi.
 
Z združljivim mobilnim telefonom in LG-jevo aplikacijo LG ThinQ lahko nastavitve temperature nastavite na daljavo, da vso hrano shranite v hladilnik LG GSX961NEAZ, tudi po velikem nakupu.
 
Z manj vibracijami, gibljivimi deli in hrupom kot običajni kompresorski sistem LG je LG-jev pretvorniški linearni kompresor veliko tišji in trajnejši. LG-jeva 10-letna garancija na dele - Ker je pretvorniški linearni kompresor srce vašega hladilnika, vam podarjamo 10-letno garancijo na dele za kompresor.
 
Redna cena:
2.599,99 €
Prihranek:
453,79 € (17,45%)
1.759,18 €
cena brez DDV
Vaša cena:
2.146,20 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaLG
VrstaProstostoječi
TipAmeriški
Energijski razredA++, letna poraba 376 kWh
Prostornina hladilnega dela405 l
Prostornina zamrz. dela196 l
FunkcijeWifi Smart Diagnosis, hitro zamrzovanje, ECO način delovanja, digitalni senzor, opozorilo ob predolgo odprtih vratih, Door Cooling+
DodatnoLinearni Inverter kompresor, Total NO-FROST, LED zaslon, Pure N Fresh, Bio Shield, ledomat (možnost mletega ledu ali kock), dispenzer za vodo, predal za zadrževanje vlažnosti, Fresh cona, police iz kaljenega stekla, zmogljivost zamrzovanja 12kg/24h, čas dviga temperature 10 ur, raven hrupa do 39 dB
Mere1790 x 912 x 738 mm
Teža132 kg