Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Nazadnje ste si ogledali

   

  pošta2 

   

   

  BONITETA2019MALA 

  7032 SI-Offer-Odeja-1600x600

   

   

  Pralno sušilni stroj Electrolux EW7W368S
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Pralno sušilni stroj Electrolux EW7W368S

  A-19333
  Opis
  Pralno sušilni stroj Electrolux EW7W368S se ponaša s sistemom DualCare, ki samodejno prilagodi program vrsti in teži perila. Tako je perilo negovano pri ravno pravšnji temperaturi z optimiziranim gibanjem bobna. Pranje in nato sušenje v enem enostavnem postopku. Tako se ohranijo izgled, otip in kakovost vsakega kosa perila.
   
  Program SteamCare perilo osveži s paro, s čimer se odpravijo gube in zmanjša potreba po likanju. Tako oblačila dalj časa ohranijo obliko in teksturo. Poleg tega pa sistem FreshScent združi dišavo z nežno paro za osvežitev perila med posameznimi pranji.
   
  Pripravljeno za nošenje v eni uri. 60-minutni program Non-Stop opere in posuši majhne količine perila v samo eni uri, saj je izjemno hiter in učinkovit. Tako je lahko perilo brez težav oprano in posušeno, ko želite.
   
  Sistem SensiCare stehta vsako količino perila in samodejno prilagodi program, tako se vaša oblačila perejo ustrezno dolgo. Na ta način preprečite prekomerno pranje in poskrbite, da perilo dalj časa ohrani lep izgled in je prijetnejše na otip.
   
  Program Wash&Dry zagotavlja pripravno nego za oblačila ob pritisku tipke. Izberite en sam program suho-suho, da vse operete in posušite v enem enostavnem postopku; ali izberite ločena programa pranja in sušenja za resnično prilagodljivo nego.
   
  Redna cena:
  899,01 €
  Prihranek:
  210,01 € (23,36%)
  564,75 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  689,00 €
  Količina:
  Izberite dodatne storitve
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaElectrolux
  Energijski razredE, poraba energije 250 kWh (sušenje) / C poraba energije 63 kWh (pranje)
  Število vrtljajev1600
  Zmogljivost pranja8 kg
  Zmogljivost sušenja4 kg
  ProgramiVklop/izklop, Eco 40-60, bombaž, sintetika, občutljivo, volna, Steam FreshScent, ožemanje/črpanje, izpiranje, Strojno čiščenje, Anti Allergy, Sport Wear, program za zunanja oblačila, Jeans, One GO 1h 1Kg
  DodatnoFunkcija TimeManager, varovalo za otroke, zaščita proti izlivu, parni programi, vključen dodatek za optimalno porabo tekočega pralnega sredstva, Automatic drying, sistem za uravnoteženje bobna, zamik vklopa
  Mere847 x 597 x 551 mm
  BarvaBela