Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Projektor Epson EH-TW7000
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Projektor Epson EH-TW7000

A-19398
Opis
Projektor Epson EH-TW7000 ločljivosti 4K PRO-UHD1 ponuja najnaprednejše funkcije po dostopni ceni. Uživate lahko v najnovejši vsebini 4K z izboljšano kakovostjo slike, ki jo lahko povečate celo do velikosti 1270 mm. S funkcijami za pomik objektiva, optično povečavo in trapezni popravek je poravnava slike nadvse preprosta. Uživajte v vsebini 4K ter prek vrat HDMI priključite pretočne naprave, predvajalnike Blu-ray, igralne konzole in druge naprave.
 
S privlačnim doživetjem velike slike se poglobite v domačo zabavo. Ta projektor lahko projicira sliko do velikosti 1270 mm, predvaja 2D- in 3D-vsebino ter se ponaša s tehnologijo za zmanjšanje šuma. Pomik objektiva, optična povečava in trapezni popravek zagotavljajo, da bo slika natančno tam, kjer želite.
 
Z Epsonovimi projektorji 4K PRO-UHD1 vam je na voljo celovit pristop h kakovosti slike, ki presega zgolj možnost sprejemanja, obdelave in projiciranja vsebine v ločljivosti 4K1. Odlične slike so rezultat kombinacije tehnologij, vključno z enakovredno barvno in belo svetilnostjo, tehnologijo 3LCD, upravljanjem kontrasta, HDR10 in barvno obdelavo.
 
Zaradi izjemno dolge življenjske dobe žarnice, ki jo je treba zamenjati zelo poredko, si lahko v naslednjih sedmih letih na velikem zaslonu vsak dan ogledate en film. Epsonovi projektorji so znani po svoji zanesljivosti, tako da vam ni treba skrbeti, da bi zamudili kakšno minuto priljubljenega filma, igre ali programa.
 
Priključite in predvajajte vsebino 4K1: na zadnji strani projektorja preprosto priključite pretočno napravo in v trenutku jo boste lahko začeli uporabljati. Ker ponuja dvoje vrat HDMI, lahko prikažete vsebino 4K1 tudi iz igralne konzole, kabelskega/optičnega modema, predvajalnika Blu-ray, tabličnega računalnika ali druge naprave. Brezžično povežite z vašim zvokom prek tehnologije Bluetooth, ki jo podpira SCMS-T.
 
Redna cena:
1.342,00 €
Prihranek:
176,00 € (13,11%)
955,74 €
cena brez DDV
Vaša cena:
1.166,00 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaEpson
Tehnologija Tehnologija 3LCD, Zaslonka RGB s tekočimi kristali
Ločljivost4K PRO-UHD, 16:9
SvetilnostBarvna: 3.000 Lumni Bela: 3.000 Lumni
Žarnica:UHE, 250 Š, 3.500 h Življenjska doba, 5.000 h Življenjska doba (v varčnem načinu delovanja)
Poraba energije368 W, 280 W (ekonomično), 0,5 W (v stanju pripravljenosti)
Razdalja:2,95 m - 4,77 m (100 palec zaslon)
PriključkiUSB 2.0 vrste A (2x), USB 2.0 vrste mini-B, Vhod HDMI (2x), Avdio-izhod – stereo mini vtič, Bluetooth
DodatnoRočni popravek navpično ± 30° in vodoravno ± 30°, barvna reprodukcija do 1,07 milijarde barv, Kensington-zaščita, 3D prilagajanje globine, Izboljšava 4K, Frame interpolacija, Vodoravno in navpično popravljanje trapezne slike, Quick Corner, Možnost povezovanja v brezžično omrežje
Priloženo Glavna naprava, Kabel za električni tok, Daljinski upravljalnik vklj. z baterijami, Komplet uporabniških priročnikov