Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pokončni sesalnik Bosch BCS812KA2 Unlimited
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 2 - 5 dni
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pokončni sesalnik Bosch BCS812KA2 Unlimited

A-19408
Opis
Sesajte kolikor dolgo je treba. Bosch BCS812KA2 Unlimited vas ne bo nikoli pustil na cedilu. Po zaslugi zamenljivih baterij in hitrega polnilnika Unlimited zagotavlja neomejen čas delovanja. Ena baterija se lahko polni medtem, ko je druga v uporabi, tako da je aparat vedno pripravljen na uporabo. Pri normalni nastavitvi moči je čas sesanja neomejen po zaslugi priloženega hitrega polnilnika Bosch in dveh baterij Bosch Power for ALL 3.0 Ah, saj lahko eno baterijo polnite, medtem ko je druga v uporabi.
 
Končno za čiščenje različnih delov hiše ne potrebujete več različnih aparatov. Zdaj lahko učinkovito čistite na vseh ravneh. Brezžični pokončni sesalnik Unlimited je na voljo s priročnimi dodatki, ki vam omogočajo čiščenje vseh vrst talnih oblog, kot so keramične ploščice ali trda tla, ter vseh površin, kot so preproge, mize in celo strop. Popoln je tudi za sesanje vašega avtomobila.
 
Celoten dom posesajte brez ustavljanja in pozabite na zamudno napajanje baterij. Hitri polnilnik deluje petkrat hitreje od polnilne postaje in vam omogoča izjemno hitro napajanje baterij Bosch 18 V v sklopu sistema Power for ALL.
 
 
Ostale prednosti pokončnega sesalnika Bosch BBS812KA2 Unlimited:
  • Neomejen čas delovanja: dve zamenljivi bateriji v kombinaciji s hitrim polnilnikom zagotavljajo, da lahko kadar koli opravite čiščenje.
  • Power for ALL System: baterija je enaka kot se uporablja pri 18-voltnih sistemih električnih orodij Home & Garden Bosch.
  • Zanesljivi rezultati čiščenja: All Floor HighPower šoba in DigitalSpin Motor za popolno čiščenje.
  • Čiščenje na vseh ravneh: zahvaljujoč številnim dodatkom lahko očistite vse vrste umazanije, od tal do stropa - tudi v vašem avtomobilu.
  • Sistem filtrirnih vložkov: zahvaljujoč 99,9 % filtraciji, je izhodni zrak celo čistejši od običajnega zraka v vašem domu.
  • Več informacij
Redna cena:
643,90 €
Prihranek:
214,90 € (33,37%)
351,64 €
cena brez DDV
Vaša cena:
429,00 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBosch
VrstaPokončni
Moč sesanja18 V
Raven hrupado 76 dB
FilterDoživljenjski filter: filtrirni vložek z membrano Pure Air in higienski filter zagotavljata, da je odvodni zrak čistejši od zraka v sobi (99,9% filtriranje). Čiščenje filtra: enostavno čiščenje filtra z RotationClean - ni potrebe po pranju. Enostavno rokovanje pri snemanju in praznenju posode EasyClean System: enostavno odstranjevanje in čiščenje ščetke na šobi
Napajanje18 V, Čas delovanja kompleta baterij 3 Ah Do 40 min. pri normalnem načinu delovanja z ne-električnim dodatnim priborom Do 35 min. pri normalnem načinu delovanja z električnim nastavkom za tla Do 10 min. pri turbo načinu delovanja z električnim nastavkom za tla Hitro polnjenje: napolnite 3,0 Ah baterijo v 60 minutah s hitrim polnilnikom
DodatnoČiščenje na vseh ravneh: zahvaljujoč številnim dodatkom lahko očistite vse vrste umazanije, od tal do stropa - tudi v vašem avtomobilu Enostavno shranjevanje: stenski nosilec za priročno shranjevanje sesalnika in dodatne opreme, 2v1 šoba za pohištvo in oblazinjeno pohištvo XXL šoba za oblazinjeno pohištvo: posebej široka za hitrejše čiščenje oblazinjenega pohištva
Mere1277 x 252 x 175 mm
Teža2,9 kg
BarvaBela