Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pralni stroj Samsung WW90T554DAW/S7
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pralni stroj Samsung WW90T554DAW/S7

A-19427
Opis
Pralni stroj Samsung WW90T554DAW/S7 odstrani ostanke pralnega sredstva s predalom StayClean. Porabite manj detergenta in opustite nadležno čiščenje predala za pralno sredstvo. StayClean predal omogoča boljše izpiranje detergenta s posebej oblikovanim sistemom izpiranja z vodo. V predalu za prašek je posledično manj grdih ostankov detergenta, zato je čistejši in bolj higieničen.
 
Higiensko čiščenje. Očistite perilo globinsko in higienično s paro. Program s higiensko paro izboljša kakovost čiščenja oblačil brez predhodne obdelave. Paro spusti iz dna bobna, zato se vsak kos oblačil z njo temeljito prepoji. To odstrani trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov.
 
Poljubno dodajanje oblačil in detergenta z Add Wash. Naj bo pranje perila sproščujoče. Če ste pozabili na oblačila, ki bi jih radi oprali, vam Add Wash vrata omogočajo hitro in preprosto dodajanje spregledanih kosov perila tudi med pranjem. Prav tako preprosto je dodajanje ročno opranega perila, ki ga želite le izprati ali ožeti.
 
Trpežno delovanje s tehnologijo z digitalnim inverterjem za tišje in močnejše delovanje uporablja močne magnete, vendar porabi manj energije kot univerzalni motorji. Ker v motorju ni več krtačk, je izjemno vzdržljiv – za kar jamči tudi 10-letna garancija.
 
Ohranite pralni stroj čist. Naj bodo vrata in notranjost vašega pralnega stroja higiensko čista. Program čiščenja bobna+ odstrani 99,9 % bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj, brez dragih detergentov. Močan vodni curek in hitra centrifuga pa odstranita umazanijo s tesnila na vratih. Poleg tega vas obvesti, ko ga je treba očistiti.
 
Redna cena:
679,00 €
Prihranek:
49,01 € (7,22%)
516,39 €
cena brez DDV
Vaša cena:
629,99 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaSamsung
Energijski razredA, poraba 49 kWh
PolnJenjeSpredaj
Število vrtljajev1400
Zmogljivost9 kg
ProgramiEco 40-60, hitro pranje - 15 min, posteljnina, bombaž, Colours, odcejevanje/centrifugiranje, Drum Clean, Hygiene Steam, Mixed Load, izpiranje in centrifugiranje, sintetika, Wool/Delicates
FunkcijeAddWash, otroška zapora, Delay End, Drum Clean, predpranje, hitro pranje, Rinse+, Smart Check, namakanje, para
DodatnoLED zaslon nadzorne plošče, raven hrupa 53 dB, 2. diamanten boben, DIT motor, predal StayClean
Mere600 x 850 x 550 mm
Teža67 kg