Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Električni skiro Ninebot by Segway ES4
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Električni skiro Ninebot by Segway ES4

A-19477
Opis

Električni skiro Ninebot by Segway ES4 z zunanjo baterijo, ki ponuja več moči, razširjenim dometom in višjo najvišjo hitrostjo, spada v premium razred. Ninebot by Segway ES4 je idealna rešitev za vse, ki iščete učinkovite načine prevoza.

Z električnim skirojem Ninebot by Segway ES4 lahko potujete s hitrostjo do 30 km/h in z enim polnjenjem lahko naredite do 45 km poti. Z mobilno aplikacijo lahko spreminjate najvišjo hitrost, spremljate prevoženo pot, zaklenete svoj skiro, nastavite osvetlitev, pregledate stanje skiroja, preverite svojo osebno statistiko vožnje in mnogo več. Za daljše razdalje lahko preprosto vključite tempomat in hitrost bo konstantna.

Zahvaljujoč enostavnemu sistemu, lahko električni skiro hitro zložite in pospravite v avto ali vzamete s sabo na javni prevoz. Za maksimalno udobje v vožnji skrbi amortizer na prednjem in zadnjem kolesu, za večjo stabilnost pa velike pnevmatike.

Z zunanjo baterijo, ki ponuja več moči, razširjen domet in višjo hitrost, je Ninebot by Segway ES4 električni skiro vse kar potrebujete. Segway ES4 je opremljen s protiblokirnim električnim zavornim sistemom in ergonomsko oblikovanimi mehanskimi zavorami za izboljšanje varnosti voznikov.

Več informacij

Redna cena:
669,78 €
Prihranek:
120,78 € (18,03%)
450,00 €
cena brez DDV
Vaša cena:
549,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaNinebot By Segway
VrstaElektrični skiro
Moč300 W (maksimalna moč 800 W)
NapajanjeBaterija: 36V, 187 Wh. Čas polnjenja cca 7 ur
Maksimalna hitrost30 km/h
Dometdo 45 km
Nosilnostdo 100 kg, starost 14+ let
KolesaAmortizer na prednjem in zadnjem kolesu, sprednj: 20 cm, zadnji:19,2 cm
DodatnoMobilna aplikacija: hitrost, prevožena pot, zaklep skiroja, nastavite osvetlitev, pregled stanj. Vodoodpornost IP54, sprednja, stranska in zadnja luč, zavorna razdalja 4m, aluminijasto ohišje, max klanec 15%
Mere113 x 43 x 40 cm (v uporabi), 102 x 43 x 113 cm (zložen)