Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Nazadnje ste si ogledali

   

  1stavno 

  4e68dff7ba7197404b4de9acea8e4fea

   

  B-2022-09-banner-788x339-Bosch-5-let-garancije-PLC-SLO

  Kontaktni žar Tefal GC724D12 Optigrill+ XL
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Kontaktni žar Tefal GC724D12 Optigrill+ XL

  A-19564
  Opis
  Namizni žar Tefal GC724D12 Optigrill+ XL za popolne rezultate pečenja - od manj zapečenega do zelo zapečenega.

  OptiGrill+ Snacking&Baking XL je ultimativna inovacija, ki vključuje nastavek za prigrizke in pečenje, kar omogoča neskončne možnosti za pečenje, gretje/pogrevanje ali praženje. Vključuje tehnologijo "Automatic Sensor Cooking", s katero se čas in temperatura samodejno prilagajata debelini in številu kosov na rešetki na podlagi 6 programov pečenja (pleskavica, perutnina, sendviči, klobasice, rdeče meso, riba) in načina za zamrznjeno hrano.
   
  Hkrati pa opozorilna lučka omogoča neposreden nadzor: vijolična za predgretje, modra in potem zelena za začetek, rumena, ko je hrana manj zapečena, oranžna za vmesno stopnjo in rdeča za zelo zapečeno. 
   
  Kontaktni žar Tefal GC724D12 Optigrill+ XL je popolnoma prilagodljiv za vse okuse, samo odprite pokrov in vzemite meso ven, ko je pripravljeno, druge kose pa pustite, da se pečejo naprej! Dodaten ročni način s 4 nastavitvami za temperaturo vam omogoča, da kuhate resnično vse, in je popolnoma prilagojen za sadje in zelenjavo, ki ju lahko spečete po svojih željah.
   
  Ne zapravljajte časa za pomivanje posode, dodatek za prigrizke in pečenje iz litega aluminija brez prijemanja lahko perete v pomivalnem stroju.
   
  Redna cena:
  312,00 €
  Prihranek:
  73,00 € (23,40%)
  195,90 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  239,00 €
  Količina:
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaTefal
  Moč2000 W
  Funkcije9 programov: hamburger, perutnina, sendvič, klobase, steak, ribe, slanina, morska hrana, načina za zamrznjeno hrano, senzor za samodejno prilagajanje debelini in številu kosov na rešetki glede na izbrani program
  Dodatno2 neoprijemljivi aluminijasti plošči 40 x 20 cm, avtomatski ali ročni način pečenja, edinstven termostat, senzor za zaznavanje debeline mesa, vertikalno shranjevanje, plošče pralne v pomivalnem stroju, vključen dodatek za prigrizke & pečenje
  Mere34 x 44 x 17,2 cm
  Teža7,1 kg
  BarvaSrebrna/črna