Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Vinska vitrina Candy CWC 154 EEL/N
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Vinska vitrina Candy CWC 154 EEL/N

A-19621
Opis
Vinska vitrina Candy CWC 154 EEL/N ima dizajn z manj vibracijami. Kakovosten kompresor zmanjša tresljaje na najnižjo stopnjo in s tihim delovanjem zagotavlja najboljše pogoje za shranjevanje.
 
Candy predstavlja DiVino, novo paleto vinskih vitrin za 21, 41 in 72 steklenic, ki združujejo slog in praktičnost. Pripravite si obrok s pravim vinom za vsako priložnost in uživajte ob kozarcu v družbi z družino in prijatelji. Vinske vitrine DiVino ohranjajo raven vlažnosti med 50 in 80 % in zagotavljajo, da je vaše vino vedno shranjeno na pravi temperaturi, tako kot v profesionalni vinski kleti.
 
Naj vas vodi intuicija. Elektronska upravljalna plošča omogoča enostavno, pametno upravljanje vaše vinske vitrine DiVino. Hladilnik vklopite ali izklopite s preprostim dotikom, izberite posebne programe s temperaturami, primernimi za bela vina, rdeča vina in peneča vina ali za shranjevanje kombinacije steklenic različnih vrst vina. Če želite, lahko temperaturo nastavite tudi ročno, med 7 in 18 stopinjami.
 
Candy ve, da je za vas pomembno, da sta v aparatu združena slog in funkcionalnost. Zato se je Candy pri oblikovanju vinskih vitrin DiVino posebej posvetil podrobnostim sloga in tehnologije. Vitrine se popolnoma ujemajo s slogom vaše kuhinje, dnevne sobe ali pisarne. Njihova elegantna dvojna steklena vrata omogočajo hiter pregled steklenic na zalogi, hkrati pa jih ščitijo pred potencialno škodljivimi učinki UV žarkov. LED-lučka v hladilniku zagotavlja optimalno vidljivost, tako da lahko prepoznate steklenico, ki jo potrebujete, ne da bi odprli vrata in dvignili temperaturo v notranjosti. Toda njihov slog in praktičnost se tu ne končata! Police v vinski vitrini so narejene iz prožnega, ekološkega bambusa, močnega, enostavnega materiala, ki omogoča shranjevanje steklenic poljubne oblike in velikosti.
 
Redna cena:
369,90 €
Prihranek:
0,90 € (0,24%)
302,46 €
cena brez DDV
Vaša cena:
369,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaCandy
VrstaProstostoječa
TipVinska vitrina
Energijski razredG, letna poraba 158 kWh
Prostorninaza 41 steklenic
DodatnoDigitalno upravljanje, LED osvetlitev, Wi-Fi povezljivost, 1 temperaturna cona, 6+1 vinskih polic, lesene police, odpiranje v desno stran
Mere845 x 490 x 550 mm
Teža29 kg
BarvaČrna