Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Vgradni pomivalni stroj AEG FSK53627P
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Vgradni pomivalni stroj AEG FSK53627P

A-19642
Opis
Vgradni pomivalni stroj AEG FSK53627P se ponaša z zmogljivim pomivanjem posode s Satelliteclean. Izkusite brezhibno pomivanje v pomivalnem stroju s SatelliteClean. Ta brizgalna ročica ima trikrat boljšo pokritost od standardne. Ker dvojna vrtljiva ročica nenehno spreminja kot pršenja. Voda doseže vsak kotiček. Za popolno čistočo.

Nova tehnologija Airdry vam omogoča večjo učinkovitost sušenja z naravnim pretokom zraka. Ko je cikel pri zadnjem koraku in je posoda oprana, se vrata samodejno odprejo za 10 cm. Vašo posodo naravno posuši, hkrati pa zmanjša stroške porabe energije.
 
Sistem drsnih tečajev PerfectFit omogoča preprosto namestitev pomivalnega stroja. Prilagodi se vsem višinam stroja in odpravi potrebo po rezanju podnožja. Za vsako sodobno kuhinjo.
 
Preposto nastavljanje cikla s Quickselect. QuickSelect nudi optimalen nadzor nad pomivalnim strojem. Z drsnikom izberite čas trajanja cikla, z dotikom pa dodajte dodatne načine pomivanja. Nato bo stroj opravil svoje. Zagotovite si prilagojeno pomivanje, ko vam najbolj ustreza. In brezhibno čisto posodo.
 
Ta popolnoma integriran pomivalni stroj uporablja pameten način, da vas ves čas seznanja s stanjem vaše posode. Njegova tehnologija žarka na tleh projicira rdečo luč na tla, medtem ko je cikel pomivanja še v teku. In ko je posoda pripravljena, da jo vzamete iz stroja, preklopi na zeleni žarek. Enostavno in učinkovito.
 
Redna cena:
1.049,00 €
Prihranek:
331,01 € (31,55%)
588,52 €
cena brez DDV
Vaša cena:
718,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaAEG
TipVgradni
Energijski razredD, poraba energije 84 kWh
Programi7 programov, 4 temperature: 160 Minutes, 60 Minutes, 90 Minutes, AUTO Sense, Eco, Machine Care, Quick 30 Minutes
DodatnoUpravljanje na dotik, satelitska pršilna roka,zamik vklopa od 1 do 24 ur, popolnoma integrirani aparat, tehnologija AirDry, možnost nastavljanja višine polne zgornje košare, mini košarica za jedilni pribor, indikator soli in tekočine za lesk, senzor za vodo prilagodi količino vode glede na umazanost vaše posode
Širina60 cm
Mere818 x 596 x 550 mm
BarvaInox