Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Kavne kapsule Nescafe DG Espresso Buondi 3pak (3x 16 kapsul)
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: Ni garancije

Kavne kapsule Nescafe DG Espresso Buondi 3pak (3x 16 kapsul)

A-19660
Opis

Za vsak NESCAFÉ Dolce Gusto napitek naši strokovnjaki in ljubitelji kave izbirajo popoln nabor zrn in jih pretvarjajo v temno zlato. Previdno praženje razvija aromo, ki svoj vrhunec doseže v skodelici. Da naša kava zadrži svežino, se jo hermetično zapre v kapsulo takoj po mletju. Kvalitetno kavo prepoznamo po okusu, aromi in tudi po izgledu. Šele potem, ko je pripravljeno pod pritiskom, praženo zrno kave lahko osvobodi svoj poln okus.

Sladek sloj kreme lešnikove barve zagotavlja, da arome ne izhlapijo prehitro. Posujte nekaj zrn sladkorja na peno: sladkor počasi tone, dokler ne pade pod peno. Vidna zrna sladkorja na kavi niso čarovnija, temveč znak kvalitete. Ampak... ni vse v kavi. Z NESCAFÉ Dolce Gusto lahko uživate v vseh okusih in teksturah svežega penastega mleka, brez preveč porabljenega časa z aparatom za pripravo pene. Prihrani vam čas in dela namesto vas.

Nescafe Dolce Gusto Espresso Buondi je mešanica fine arabice in finih zrn Robusta, ki dajejo svoj eksotični okus. Rahla nota popra poudarja njegov južni temperament. Žametna krema in prijeten okus zagotavljata aromatičen in intenziven odmor. Intenzivnost 8/11. Ustvarite profesionalno kakovostno kavo z gosto žametno kremo, zahvaljujoč našim visokotlačnim aparatom za kavo (do 15 barov) in naši hermetično zaprti kapsuli, ki vas osveži, vsakič, ko uživate v bogatih aromatičnih skodelicah kave.

Redna cena:
17,99 €
Prihranek:
4,20 € (23,35%)
12,59 €
cena brez DDV
Vaša cena:
13,79 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaNescafe
VrstaKavne kapsule
Teža112 g (eno pakiranje)