Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Robotski sesalnik Ecovacs DEEBOT Ozmo T9+
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Robotski sesalnik Ecovacs DEEBOT Ozmo T9+

A-19685
Opis
Robotski sesalnik Ecovacs DEEBOT Ozmo T9+ je naslednji korak v razvoju pametnih robotov s tehnologijo vakuumskega sesanja in pomivanja tal. Ta robotski sesalnik serije premium, opremljen s sistemoma TrueDetect 3D 2.0 in TrueMapping 2.0, se lahko izogiba predmetom in pomika iz prostora v prostor z izjemno natančnostjo.
 
Zahvaljujoč tehnologiji OZMO Pro robot DEEBOT T9+ tla istočasno pomete, pomije in posesa z dvojno sesalno močjo v primerjavi s prejšnjimi modeli (do 3.000 Pa). Ne glede na to, ali imate po tleh preprogo ali parket, živalsko dlako ali prah - vaša tla bodo čista.

Vaš dom bo očiščen, vi pa boste uživali v prijetnem vonju! Z vgrajenim sistemom Air Freshener, ki se na tem področju uporablja prvič, bo DEEBOT T9+ poskrbel, da bo vaš dom še dolgo po čiščenju ohranil svež vonj, saj bo med čiščenjem odpravil vonj po živalih in zatohlem. Lahko izbirate med tremi vrstami dišav ali pa to funkcijo v celoti izključite. Odločitev je vaša.

Paket robotskega sesalnika DEEBOT T9+ vključuje tudi postajo za samodejno praznjenje, na kateri se vaš vakuumski robotski sesalnik samodejno izprazni in vam tako za do 30 dni prihrani menjanje vrečke za prah.
 
DEEBOT T9+, ki se ponaša z vrsto nadgradenj in novimi funkcijami, je premium izkušnja z robotskim čistilnikom tal.
 
Redna cena:
1.096,78 €
Prihranek:
297,78 € (27,15%)
654,92 €
cena brez DDV
Vaša cena:
799,00 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaEcovacs
VrstaRobotski sesalnik
Moč sesanja50 W
BaterijaLi-ion 5200 mAh
Raven hrupa67 dBa
Posoda OZMO Pro 2.0,180 ml
FunkcijeNačin čiščenja: Samodejno, obseg, po meri
DodatnoZemljevid, ki ga je ustvaril App, samodejno/ročno prilagajanje moči, FW OTA, napredna funkcija zemljevida, nenehno čiščenje, časovni razpored, prilagoditev nivoja vode, zaznavanje preprog, zaznavanje posode za prah
Priloženo1 x robot, 1 x polnilna postaja, 2x vrečk za prah za enkratno uporabo, 2x stranska ščetka, 10 x krpa, 1x filter, 1x paket za pomenke, 1x orodje za čiščenje, 1x osvežilec zraka, 1x kapsula osvežilnika zraka
Mere353 x 93,6 mm