Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Tu lahko vidite vsebino vaše nakupovalne košarice.
 
Izdelki, ki jih med nakupom odložite vanjo se shranjujejo tu in jih lahko kadarkoli do končnega nakupa iz nje tudi vrnete na polico.
Vsebino košarice lahko v vsakem trenutku preverite tudi tako, da kliknete na sličico košarice v zgornjem desnem vogalu strani.
 
  • Artikel odstranite iz košarice tako, da kliknete na ikonico x na začetku vrstice želenega artikla.
  • Pod vsebino košarice sta na voljo dve bližnjici, ena vas popelje na "blagajno", prek druge pa lahko nadaljujete nakup (dodajate izdelke).
Stroški dostave pri naročilih do 199,99 € so 3,99 €. Pri osebnem prevzemu na Letališki 32 v Ljubljani in naročilih nad 200 €, stroškov dostave ni!
 
Dostava v tujino ni možna, poslujemo samo na področju Slovenije! Montažo gospodinjskih aparatov in klimatskih naprav vrši pogodbeno podjetje samo na področju Ljubljane z bližnjo okolico (do 20 km)! Montaža je izvršena v cca tednu dni.
 
Izdelki z oznako "Na zalogi" so na zalogi v našem skladišču ali v skladiščih dobaviteljev v Sloveniji in so dobavljivi v cca 1-3 dneh po naročilu. Izdelki blagovnih znamk Tefal, Rowenta, Krups, WMF, Landmann, GrillChef, Nescafe, MaxxMe, Cozze, Okai in Ritter pri katerih je pod dobavni rok navedeno "Na zalogi", so na zalogi na prevzemnem mestu in jih lahko prevzamete takoj po plačilu predračuna.
Imate kodo za popust? Vpišite jo v okence in kliknite na ikono ključa.
Znesek skupaj s popustom brez DDV:
0,00 €
Za plačilo:
0,00 €