Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo

Izberi filtre

Vrsta:
Širina:
Znamka:
Izberi filtre

Izberi filtre

Vrsta:
Širina:
Znamka:
Nazadnje ste si ogledali

  SLO-5YW-Promo2023-300x600-OPEN-FILE 

  1stavno 

  4e68dff7ba7197404b4de9acea8e4fea

   

  Boniteta odličnosti A+ 2018

  Ljubljana, 21.9.2018

  V podjetju Moj E dom spletna prodaja, Miran Kastelic s.p., smo si s svojim uspešnim in transparentnim poslovanjem prislužili certifikat boniteta odličnosti A+ za leto 2018, podjetja CompanyWall.

  certifikat
   
  Bonitetna hiša CompanyWall bonitetno oceno A+ dodeli podjetju, ki se na svoji poslovni poti uspešno vzpenja, je sposobno poravnati svoje obveznosti in se zanesljivo izogiba poslovnim tveganjem. Sodelovanje s podjetjem, ki ima bonitetno oceno A+, je usmerjeno v uspešen poslovni razvoj. 
   
  Bonitetno oceno subjekta bonitetna hiša CompanyWall izračuna glede na preteklo in sedanje poslovanje, kreditno in plačilno sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in druge kriterije. Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so redka podjetja, ki se lahko pohvalijo z bonitetno uspešnostjo, ki jo prepoznavajo tako poslovni subjekti v domačem kot tujem poslovnem okolju. 
   
  „Bonitetna ocena se dodeljuje na podlagi poslovnih izkazov v številkah. Sama po sebi pa je veliko več. Govori o človeku, ki vodi podjetje, njegovih zaposlenih ter kakšni ljudje so."
   
  - Maja Kljun, direktorica podjetja CompanyWall d.o.o.