Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Nazadnje ste si ogledali

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  pošta2 

   

   

  BONITETA2019MALA 

   

  aeg

   

   

  Električni radiator Airelec Basic Pro 1500
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: 2 - 5 dni
  Dostava: 3,99 €
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 3 leta

  Električni radiator Airelec Basic Pro 1500

  A-17902
  Opis

  Električni varčni radiatorji Airelec so primerni tako za osnovno kot tudi dodatno ogrevanje vseh vrst prostorov. Z njimi lahko ogrevate hišo, stanovanje, poslovne prostore, vikend objekte, delavnice in podobno. Zelo so primerni so za osnovno ogrevanje bolje izoliranih objektov, saj je začetna investicija neprimerljivo nižja kot katerikoli drug sistem ogrevanja. 

  Pogosto se ta sistem ogrevanja uporablja za ogrevanje vikend objektov, kjer je potreba po ogrevanju le občasna, saj je odzivnost radiatorjev zares dobra. Z dokupom Wifi ali GSM krmilnika lahko radiatorje krmilite na daljavo, tako bodo prostori vikenda ob vašem prihodu vedno prijetno ogreti. 

  Električni varčni radiatorji Airelec so prav tako idealni za dogrevanje vseh vrst prostorov, tako v hudi zimi ali pa v prehodnih obdobjih, kjer primarnega ogrevanja ni smotrno vklapljati.

  Električni konvektorski radiator Airelec Basic Pro 1500 je namenjen tistim, katerim je cena glavni dejavnik nakupa. Kljub nizki ceni so radiatorji v celoti izdelani v Franciji.

  Glavne lastnosti električnega radiatorja Airelec Basic Pro 1500:

  • moč: 1500 W
  • prostor ogrevanja: 14.5-24 m2 (odvisno od izolacije)
  • dimenzija: 580 x 440 x 104 mm
  • elektronski sobni termostat z natančnostjo 0,1 °C
  • možno upravljanje na daljavo preko pametnih telefonov in tablic - potrebno dokupit GSM oz Wifi krmilno vtičnico
  • Več podatkov
  Redna cena:
  111,87 €
  Prihranek:
  5,88 € (5,26%)
  86,88 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  105,99 €
  Količina:
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaAirelec
  VrstaElektrični radiatorji
  Moč1500 W
  Grelni elementALU grelni element v obliki črke X
  UpravljanjeLokalno preko vgrajenega termostata, na daljavo preko pametnih telefonov in tablic - potrebno dokupit GSM oz Wifi krmilno vtičnico
  Varnostne funkcijeAvtomatska termična varovalka proti pregrevanju, zaščita IP24, dvojna izolacija razreda 2, možnost zaklepa kontrolne enote
  DodatnoMontaža: pritrditev na zidno konzolo (omogočeno enostavno snemanje), možno dokupiti tudi kolesca za samostoječo postavitev, možnost programiranja delovanja radiatorja - 3 prednastavljeni programi za vsak dan v tednu, funkcija zaznavanja odprtega okna, ki samodejno izklopi grelec v primeru nenadnega padca temperature v prostoru
  Mere580 x 440 x 104 mm
  Teža3.8 kg
  BarvaBela
  Povezani artikli
  Wifi krmilna vtičnica Airelec

  Wifi krmilna vtičnica Airelec

  WIFI krmilna vtičnica Airelec omogoča krmiljenje radiatorjev in ostalih električnih naprav prek pametnih telefonov in tablic. Krmilnik se enostavno namesti med vtičnico in radiator, s pomočjo brezplačne aplikacije za vaš pametni telefon/tablico povežete krmilnik na vaše domače brezžično omrežje in sistem brezžičnega krmiljenja je vzpostavljen.

  Hitra, enostavna in poceni rešitev za tiste, ki želijo imeti popoln nadzor nad ogrevanjem. Krmilniki imajo priloženo tudi temperaturno tipalo, s čimer lahko krmilna vtičnica deluje kot termostat.

  Več podatkov

   

  Vaša cena: 74,99 €