Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Indukcijska kuhalna plošča AEG IKE64471FB
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 3-6 dni
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Indukcijska kuhalna plošča AEG IKE64471FB

A-17414
Opis
Indukcijska kuhalna plošča AEG IKE64471FB je posebna kuhalna površina, razdeljena na 4 segmente, ki vam s pomočjo funkcije FlexiBridge omogoča, da izberete segmente, ki bi jih radi povezali skupaj in tako pridobili prostor za vso posodo.
 
Z uporabo funkcije ProCook lahko ustvarite posebno področje kuhanja s predhodno določenimi temperaturami gretja. Tako lahko hitro preklopite z močnega na počasno vrenje brez ponovne nastavitve stopenj kuhanja.
 
Ostale prednosti indukcijske kuhalne plošče AEG IKE64471FB:
  • Edinstveni sistem za povezavo Hob2Hood te kuhalne plošče prek daljinskega upravljalnika komunicira s kuhinjskimi napami Hob2Hood, samodejno vklopi in nastavi ventilator ter osvetlitev glede na kuharske potrebe.
  • Ker površina okoli posod ostaja hladna med kuhanjem, lahko počistite razlitja vmes. Nič se ne zažge in umazanija se nikjer ne more skriti. Zato je enostavno ohraniti kuhalno ploščo brezhibno čisto - tudi med kuhanjem.
  • Za najboljšo prilagodljivost se kuhališča na indukcijski kuhalni plošči samodejno prilagajajo posodi – zagotovljena enakomerna priprava jedi, ne glede na velikost posode ali postavitev.
  • Več podatkov
Redna cena:
789,00 €
Prihranek:
211,00 € (26,74%)
473,77 €
cena brez DDV
Vaša cena:
578,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaAEG
VrstaIndukcija
Število kuhališč4x indukcija
Funkcije3 stopnje preostale temperature, zvočni signal, avtomatsko segrevanje, booster, zaklepanje za varnost otrok, odštevanje časa, eco programska ura, FlexiBridge, povezava Hoob2Hood, zaklepanje tipk, odštevalna ura, PowerSlide, izklop zvoka, programska ura
DodatnoIndukcijska kuhališča s funkcijo povečanja moči, zaznavanje posode, zaklepanje tipk, zaklepanje za varnost otrok, programska ura, samodejno hitro segrevanje, zvočni signal z možnostjo izklopa, enostavna namestitev s snap-in sistemom
Priključna moč7350 W
Mere590 x 520 mm
Mere niše44 x 560 x 490 mm
BarvaČrna
Povezani artikli
Ponev Tefal Talent PRO GV5 C6210652 (28 cm)

Ponev Tefal Talent PRO GV5 C6210652 (28 cm)

Ponev Tefal Talent PRO GV5 C6210652 s premerom 28cm. Zaradi vrhunske tehnologije se ponve Tefal uvrščajo med odlično posodo tako po vzdržljivosti kot po okusnih rezultatih.

Odličnost v vzdržljivosti: ekskluzivno in izjemno debelo ter trdo dno iz titana: tehnologija fuzije, ki je patentirana v številnih državah; nov zgornji premaz je ojačan s titanovimi delci; premaz TITANIUM EXCELLENCE ima trikrat daljšo dobo trajanja kot premaz Tefal TITANIUM FORCE.

Odličnost okusov: temperaturni indikator THERMO-SPOT (zgolj na ponvah) se v celoti obarva rdeče, ko ponev doseže idealno temperaturo za popolno pečenje, kar zagotavlja (najboljši možen okus, najboljšo teksturo, najlepšo barvo) za vsakdanjo pripravo okusnih obrokov polnega okusa.

Več podatkov

Vaša cena: 37,99 €
Set posod Tefal Intuition A702SC85

Set posod Tefal Intuition A702SC85

Posode Tefal Intuition A702SC85 so narejene iz nerjavnega jekla, odporne na sol, kislino in ostale korozivne vplive. Posode imajo debelo dno, ki se ne deformira, zato omogoča enakomerno segrevanje. Zaradi visoke temperaturne odpornosti jih je mogoče uporabljati v pečici. Ohranja dolgotrajen lesk.

Posode Tefal Intuition A702SC85 so primerne za uporabo na vseh kuhalnih ploščah, tudi na indukciji ter omogočajo uporabo vseh vrst pripomočkov za mešanje, stepanje ipd. Izdelek je varen za uporabo - v skladu z EU standardi.

V kompletu Tefal Intuition A702SC85 so:

  • posoda z ročajem s stekleno pokrovko 16 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 18 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 20 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 22 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 24 cm
Vaša cena: 99,99 €