Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Indukcijska kuhalna plošča Electrolux EHH3320NVK
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 3-6 dni
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Indukcijska kuhalna plošča Electrolux EHH3320NVK

A-17446
Opis
Indukcijska kuhalna plošča Electrolux EHH3320NVK vam omogoča, da ustvarite idealno kombinacijo za različne načine kuhanja – izberite med plinskim, indukcijskim in standardnim kuhališčem.
 
Zahvaljujoč profesionalni indukcijski tehnologiji te kuhalne plošče se površina nikoli ne segreje. Tako se razlitja ne zasušijo, umazanijo pa hitro obrišete s krpo.
 
Včasih se morate med kuho obrniti stran. S funkcijo začasne zaustavitve en dotik prekine kuhanje – in ga ponovno nadaljuje z istimi nastavitvami.
 
Ostale prednosti indukcijske kuhalne plošče Electrolux EHH3320NVK:
  • Domiselna indukcijska tehnologija omogoča, da ogrevalna področja te kuhalne plošče grejejo le, ko je na njih posoda. Ko posodo odstranite, se izklopi.
  • Naj bo kuhanje hitrejše s funkcijo povečanja moči te kuhalne plošče. Zagotavlja dodatno energijo za doseganje najvišjih temperatur v trenutku.
  • Funkcija stop+go za krajše prikinitve.
  • Možnosti upravljanja plošče so zasnovane tako, da imate do njih vedno neposreden dostop. Enostavno jih uporabite in prilagodite kuhanje.
  • Več podatkov
Redna cena:
289,00 €
Prihranek:
69,01 € (23,88%)
180,32 €
cena brez DDV
Vaša cena:
219,99 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaElectrolux
VrstaIndukcijska
Število kuhališč2 indukcijski kuhališči
FunkcijeZvočni signal, indikator preostale temperature, funkcija stop+go, programska ura, avtomatsko segrevanje, booster, zaklepanje za varnost otrok, zaklepanje tipk, odštevalna ura
DodatnoUpravljanje z dotikom, osvetljeno upravljanje, funkcija povečevanja moči, zaznavanje posode, samodejno hitro segrevanje, funkcija stop+go, zaklepanje tipk, zaklepanje za varnost otrok, enostavna namestitev s snap-in sistemom
Priključna moč3700 W
Mere290 x 520 mm
Mere niše46 x 270 x 490 mm
BarvaČrna
Povezani artikli
Ponev Tefal Talent PRO GV5 C6210652 (28 cm)

Ponev Tefal Talent PRO GV5 C6210652 (28 cm)

Ponev Tefal Talent PRO GV5 C6210652 s premerom 28cm. Zaradi vrhunske tehnologije se ponve Tefal uvrščajo med odlično posodo tako po vzdržljivosti kot po okusnih rezultatih.

Odličnost v vzdržljivosti: ekskluzivno in izjemno debelo ter trdo dno iz titana: tehnologija fuzije, ki je patentirana v številnih državah; nov zgornji premaz je ojačan s titanovimi delci; premaz TITANIUM EXCELLENCE ima trikrat daljšo dobo trajanja kot premaz Tefal TITANIUM FORCE.

Odličnost okusov: temperaturni indikator THERMO-SPOT (zgolj na ponvah) se v celoti obarva rdeče, ko ponev doseže idealno temperaturo za popolno pečenje, kar zagotavlja (najboljši možen okus, najboljšo teksturo, najlepšo barvo) za vsakdanjo pripravo okusnih obrokov polnega okusa.

Več podatkov

Vaša cena: 37,99 €
Set posod Tefal Intuition A702SC85

Set posod Tefal Intuition A702SC85

Posode Tefal Intuition A702SC85 so narejene iz nerjavnega jekla, odporne na sol, kislino in ostale korozivne vplive. Posode imajo debelo dno, ki se ne deformira, zato omogoča enakomerno segrevanje. Zaradi visoke temperaturne odpornosti jih je mogoče uporabljati v pečici. Ohranja dolgotrajen lesk.

Posode Tefal Intuition A702SC85 so primerne za uporabo na vseh kuhalnih ploščah, tudi na indukciji ter omogočajo uporabo vseh vrst pripomočkov za mešanje, stepanje ipd. Izdelek je varen za uporabo - v skladu z EU standardi.

V kompletu Tefal Intuition A702SC85 so:

  • posoda z ročajem s stekleno pokrovko 16 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 18 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 20 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 22 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 24 cm
Vaša cena: 99,99 €