Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Indukcijska kuhalna plošča Electrolux EHH6240ISK
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 3-6 dni
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Indukcijska kuhalna plošča Electrolux EHH6240ISK

A-13155
Opis

Indukcijska kuhalna plošča Electrolux EHH6240ISK zahvaljujoč profesionalni indukcijski tehnologiji te kuhalne plošče se površina nikoli ne segreje. Tako se razlitja ne zasušijo, umazanijo pa hitro obrišete s krpo. 

Zahvaljujoč domiselni indukcijski tehnologiji ogrevalna področja te kuhalne plošče grejejo le, ko je na njih posoda. Ko posodo odstranite, se izklopi. Osvobodite svoj talent in izkoristite hitrost in natančnost, ki ju uporabljajo poklicni kuharji. Indukcijska tehnologija omogoča takojšnjo in natančno nastavitev toplote. 

Naj bo kuhanje hitrejše s funkcijo povečanja moči te kuhalne plošče. Zagotavlja dodatno energijo za doseganje najvišjih temperatur v trenutku. Pri tej kuhalni plošči vedno točno veste, katera kuhališča so še vedno topla, zahvaljujoč indikatorjem akumulirane toplote, ki domiselno prikažejo mesto toplote.

Več podatkov

Redna cena:
419,00 €
Prihranek:
129,00 € (30,79%)
237,70 €
cena brez DDV
Vaša cena:
290,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaElectrolux
VrstaIndukcijska
Število kuhališč4 indukcijska kuhališča
DodatnoTouch control upravljanje, indikator preostale temperature -7 segmentov, 2x Booster, zaznavanje posode, osvetljeno upravljanje, varnostni izklop, zaklepanje plošče, brušen rob
Mere590 x 520 mm
BarvaČrna
Povezani artikli
Ponev Tefal Talent PRO GV5 C6210652 (28 cm)

Ponev Tefal Talent PRO GV5 C6210652 (28 cm)

Ponev Tefal Talent PRO GV5 C6210652 s premerom 28cm. Zaradi vrhunske tehnologije se ponve Tefal uvrščajo med odlično posodo tako po vzdržljivosti kot po okusnih rezultatih.

Odličnost v vzdržljivosti: ekskluzivno in izjemno debelo ter trdo dno iz titana: tehnologija fuzije, ki je patentirana v številnih državah; nov zgornji premaz je ojačan s titanovimi delci; premaz TITANIUM EXCELLENCE ima trikrat daljšo dobo trajanja kot premaz Tefal TITANIUM FORCE.

Odličnost okusov: temperaturni indikator THERMO-SPOT (zgolj na ponvah) se v celoti obarva rdeče, ko ponev doseže idealno temperaturo za popolno pečenje, kar zagotavlja (najboljši možen okus, najboljšo teksturo, najlepšo barvo) za vsakdanjo pripravo okusnih obrokov polnega okusa.

Več podatkov

Vaša cena: 37,99 €
Set posod Tefal Intuition A702SC85

Set posod Tefal Intuition A702SC85

Posode Tefal Intuition A702SC85 so narejene iz nerjavnega jekla, odporne na sol, kislino in ostale korozivne vplive. Posode imajo debelo dno, ki se ne deformira, zato omogoča enakomerno segrevanje. Zaradi visoke temperaturne odpornosti jih je mogoče uporabljati v pečici. Ohranja dolgotrajen lesk.

Posode Tefal Intuition A702SC85 so primerne za uporabo na vseh kuhalnih ploščah, tudi na indukciji ter omogočajo uporabo vseh vrst pripomočkov za mešanje, stepanje ipd. Izdelek je varen za uporabo - v skladu z EU standardi.

V kompletu Tefal Intuition A702SC85 so:

  • posoda z ročajem s stekleno pokrovko 16 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 18 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 20 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 22 cm
  • posoda s stekleno pokrovko 24 cm
Vaša cena: 99,99 €