Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
IR panel MySun Classic 1000
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 5 let

IR panel MySun Classic 1000

A-17911
Opis

IR sevalni panel MySun Classic 1000 predstavlja cenovno ugodno alternativo ostalim sistemom ogrevanja – tako električnim kot tudi toplovodnim sistemom. Značilnost sevalnih panelov je, da večino toplote v prostor oddajo z infrardečimi valovi, zraka pa ne ogrevajo direktno, ampak posredno. To pomeni, da infrardeči žarki segrevajo površino predmetov (zid, tla, pohištvo, stene) in živih bitij, ki absorbirajo energijo infrardečih valov in jo oddajajo v obliki toplote. Princip delovanja je torej enak kot pri soncu....

Zaradi vse hitrejšega življenjskega sloga smo vse pogosteje podvrženi konstantnim fizičnim pritiskom, ki jih povzročajo stres, onesnaženo ozračje, vsakdanji hrup in podobno. Da ohranimo zdravje in duševno ravnovesje na maksimalni ravni, je visoko bivalno udobje v vašem domu ključnega pomena. 

IR ogrevanje lahko znatno prispeva k boljšemu počutju v vašem domu. Ogrevanje z IR grelni paneli, za razliko od konvencionalnih sistemov ogrevanja, ne povzroča kroženja zraka in s tem dviganja prahu, zato bodo bivalni in spalni prostori prijetnejši za bivanje, kar bodo še posebej cenili ljudje z astmo in raznimi alergijami na prah. S tem načinom ogrevanja so razgrete stene, stropi in ostali predmeti v prostoru, zato je temperatura v prostoru bolj konstantna - bivalno udobje se tako poveča.

Prav tako se z infrardečim ogrevanjem izognete suhemu zraku, ki je pogost pojav pri konvencionalnih načinih ogrevanja. Tako lahko pozabite na težave z razdraženimi očmi, nosno sluznico in podobnimi simptomi, ki jih povzroča suh zrak. Ker ni potrebe po vlažilcih zraka, je občutno zmanjšana tudi možnost nastajanja plesni. Rezultat je visoko bivalno udobje in miren spanec.

IR panel MySun Classic 1000 s hrapavo površino je primeren za bivalne ali nebivalne prostore, uporablja se lahko za osnovno ali dodatno ogrevanje vseh vrst prostorov.

Prednosti IR panela MySun Classic 1000:

  • moč 1000 W,
  • popolnoma neslišno delovanje,
  • vsa energija se pretvori v toploto – ni izgub,
  • panele krmilite s termostati, dobavljivi so tako analogni, digitalni kot tudi termostati, ki jih lahko krmilite na daljavo s pomočjo pametnih telefonov (Wifi ali GSM protokol),
  • montaža: na strop, 1 m priključnega kabla brez vtikača
  • Več podatkov
Redna cena:
401,26 €
Prihranek:
41,27 € (10,29%)
295,07 €
cena brez DDV
Vaša cena:
359,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaMySun
VrstaIR grelni paneli
Moč1000 W
Priporočena moč W/m310-15 (pasivne gradnje), 18-20 (vrhunska izolacija), 20-22 W (odlična izolacija), 25-27 (zelo dobra izolacija), 27-30 (dobra izolacija), 32-36 (srednje dobra izolacija), 36-49 (slaba izolacija), 39-55 (brez izolacije), 50-65 (kamniti zidovi brez izolacije)
UpravljanjeS termostati (doplačilo), dobavljivi so tako analogni, digitalni kot tudi termostati, ki jih lahko krmilite na daljavo s pomočjo pametnih telefonov (Wifi ali GSM protokol)
DodatnoHrapava površina, enostavna montaža, nizka začetna investicija, ki je lahko v več fazah (prostor po prostor)
Mere1192 x 800 x 30 mm
Teža23 kg
BarvaBela