Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo
Izberi filtre
Nazadnje ste si ogledali

  Banner rowenta aliansa 

  1stavno 

   

   

   

  Izjava o varovanju podatkov

  Piškotki (ang. Cookies)

  Piškotki so majhne datoteke, ki so pogosto sestavljene iz unikatnega niza številk in črk. Da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno stran, jih naložimo na vaš računalnik. Piškotki si zapomnijo vaš obisk in premikanje po naši spletni strani in vaše nastavitve (iskanja, jezik,..) na spletni strani. 

  Vrste uporabljenih piškotkov:

  • Piškotki za analitične namene (Google Analytics) podjetja Google Inc (Google) – piškotki si zapomnijo vaš obisk in premikanje po spletni strani ter vaše nastavitve in iskanja na spletni strani za namen bolj oprimalega delovanja spletne strani in priprave personaliziranih oglasov. Piškotki o uporabi spletne strani in vašem IP naslovu se prenesejo in shranijo na Googlovem strežniku v ZDA. Google bo podatke posredoval tretjim, v kolikor je to zakonsko zahtevano. Google vašega IP naslova ne bo povezal z drugimi podatki, ki jih hrani Google. Več informacij o piškotkih Google Analytics si lahko preberete tukaj: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.
  • Piškotki, ki so potrebni za obisk in uporabo spletne strani. Piškotki so nujni za delovanje spletne strani in se izbrišejo, ko niso več potrebni. Ker piškotki ustrezajo izjemi 157.člena ZEKom-1 (Ur.l.RS št.109/12) se ustvarijo tudi, če se uporabnik spletne strani ne strinja z uporabo piškotkov.

  Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen podjetju Google.

   

  Nadzor nad piškotki

  Piškotke lahko naknadno zavrnete in izbrišete v nastavitvah brskalnika.

  Običajno se piškotke zavrne v menijski vrstici brskalnika Orodja > Internetne možnosti, razdelek »zasebnost« ali »varnost«.

  Piškotki se izbrišejo v orodjih, pod »brisanje podatkov brskanja« (okno običajno prikličete tudi s kombinacijo tipk CTRL+Shift+Del) ter izberete izbris piškotkov  

  Nekateri brskalniki ponujajo tudi možnost nastavitve »ne sledi mi« ali »do-not-track«, kar pomeni, da lahko generalno zavrnete uporabo piškotov.