Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Nazadnje ste si ogledali

   

  pošta2 

   

   

  BONITETA2019MALA 

  7032 SI-Offer-Odeja-1600x600

   

   

  Kavni aparat Krups EA890810 Evidence
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Preverite
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Kavni aparat Krups EA890810 Evidence

  A-16705
  Opis

  Kavni aparat Krups EA890810 Evidence je oblikovan kot popoln paket za pripravo odličnih napitkov v lastnem domu. Avtomatski kavni aparat Krups Evidence zagotavlja brezhibne rezultate do najmanjših podrobnosti. Pripravite izjemne napitke, od kavnega zrna do skodelice, s 15 različnimi funkcijami, ki zajemajo vse vaše priljubljene napitke, s sistemom KRUPS Quattro Force za razliko v okusu, ki jo lahko začutite, in elegantno estetiko, ki se bo vklopila v katero koli kuhinjo.

  Zaradi sistema KRUPS Thermoblock Compact temperatura hitro narašča, da bi lahko uživali v vroči kavi takoj ob prvi skodelici. Krajši sistem pretoka vode preprečuje izgubo temperature.

  Pripravite ristretto ali espresso kot profesionalni barman, s prilagajanjem količine in finosti mletja; z avtomatsko prilagoditvijo kovinski konusno nazobčen mlinček za kavo zagotavlja izbranemu napitku optimalne rezultate, lahko pa ga ročno prilagodite svojemu okusu.

  15 brezhibnih kavnih napitkov zajema tiste vam najljubše: aromatični espresso, kremasti cappuccino na dotik, okusna kava z mlekom, dve narejeni istočasno, ter čaji z različnimi nastavitvami temperature, vse hitro in enostavno pripravljeno do popolnosti. Dodelajte svojo priljubljeno pijačo s kratkim espressom, dodajte eksplozijo energije in močan okus prav v svojo skodelico ali pa uporabite nastavitev za črno kavo in pripravite robustno in močno kavo.

  Naravna in intuitivna LED kontrolna plošča z ukazi na dotik prinaša odlične rezultate v kratkem času in vam ponuja popoln nadzor nad vsakim korakom postopka priprave napitka.

  Kavni aparat Krups EA890810 Evidence odlikuje tehnologija KRUPS Quattro Force, ki optimizira vsak korak postopka izdelave espressa od kavnega zrna do skodelice: 20 % hitrejše mletje, trdno cejenje, izjemna cedilnost in napredna drenaža za dolgotrajno učinkovitost.

  Popolnoma nova oblika izboljšuje izkušnjo priprave in pitja kave z veliko zmogljivostjo (2,3-litrska posoda za vodo in 260-gramska posoda za kavo), ki ima hkrati optimalne dimenzije in ergonomijo, ki je zajeta v praktičnem aparatu, enostavnem za uporabo.

  Več informacij

  Redna cena:
  569,90 €
  Prihranek:
  69,91 € (12,27%)
  409,83 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  499,99 €
  Količina:
  Izberite dodatne storitve
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaKrups
  VrstaKavni aparat
  Moč1450 W
  Zmogljivost260 g posoda za kavna zrna, 2.5 3 odstranljiv rezervoar za vodo
  FunkcijeSistem za detekcijo prazne posode za vodo, funkcija One-Touch-Cappuccino, ročna nastavitev finosti mletja kave (3 nivoji), 3 nastavitve temperature, 3 nastavitve moči kave, avtomatski dvojni cikel mlete kave za velike kave (220 ml), funkcija pare, funkcija tople vode, avtomatski indikator vodnega kamna, avtomatski izklop, ki se lahko programira
  ReceptiEspresso, dvojni espresso, dvojni cappuccino, dvojni cappuccino macchiato, dvojni macchiato, zeleni čaj, beli čaj, rastlinski čaj, ristretto, mlečna pena, doppio americano
  Dodatno15 barska črpalka, kovinski konusni mlinček, patentiran sistem Thermoblock (CTS), spremenljiva količina vode v skodelici, maksimalna oddaljenost šobe za kavo od pladnja za kapljanje 15,8 cm, avtomatski indikator za vodni kamen, avtomatski program izpiranja, Avtomatski program izpiranja sistema za mleko, avtomatski program za čiščenje, avtomatski program za čiščenje sistema za mleko, avtomatski opomnik za čiščenje vodnega kamna
  Mere36,3 × 24 × 37,2 cm
  Teža8,4 kg
  BarvaČrna