Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Kuhinjski robot Bosch OptiMUM MUM9BX5S22
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Kuhinjski robot Bosch OptiMUM MUM9BX5S22

A-16388
Opis

Pogled, ki vas bo vedno razveselil. Še mnoga leta. Kuhinjski aparat Bosch OptiMUM MUM9BX5S22 z dovršenim in trpežnim ohišjem, v celoti iz izdelanim iz kovine. Ohišje ni le izjemno visoke kakovosti, omogoča tudi enostavno čiščenje in dokazuje, da je ta aparat zasnovan z namenom, da vam služi na dolgi rok.

Brez potrebe po neskončnem čakanju na pripravo testa. Kuhinjski robot Bosch OptiMUM MUM9BX5S22 ima izjemno zmogljiv motor s 1500 W, ki zagotavlja popolne rezultate tudi pri zelo težkem testu in večjih količinah, ki jih boste povsem enostavno zgnetli. Po zaslugi mešalnika lahko okusne smoothie pripravite neverjetno hitro. Vse sestavine so obdelane zanesljivo in dosledno.

Naj gre za otroški rojstni dan, zabavo ob obletnici ali večer s pico skupaj s prijatelji. S pomočjo robustne posode za mešanje, iz nerjavečega jekla s kapaciteto 5,5 litrov, lahko obdelate tudi večje količine, npr. 3,5 kg biskvitne mase naenkrat. Ročaja poskrbita za priročnost.

Ne boste našli bolj praktične in priročne stvari. Tehtanje sestavin neposredno v posodi ali dodatnem priboru prihrani čas in prostor, saj dodatne kuhinjske tehtnice ne potrebujete. Priprava testa za izvrstne torte, kolače in še in veliko več pa bo mnogo lažja.

Po zaslugi gibanja v treh smereh hkrati bodo vaše sestavine vedno popolnoma umešane. Nič ne bo ostalo prilepljeno na robove posode, saj se vse sestavine lepo umešajo v testo.

Sestavine je treba dobro obdelati, sicer rezultati ne bodo zadovoljivi. Set za pecivo OptiMUM, ki se lahko pomiva v pomivalnem stroju, zagotavlja popolne rezultate: metlica za mešanje (ustrezno nameščena na posodo), kovinska metlica za stepanje (prilagodljiva po višini) in visokoučinkovit kavelj za gnetenje posebne oblike.

Več podatkov

Redna cena:
799,00 €
Prihranek:
50,00 € (6,26%)
613,93 €
cena brez DDV
Vaša cena:
749,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBosch
Moč1500 W
Št. nastavitev hitrosti7, trenutna stopnja
PosodaPosebno velika mešalna posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 5.5 l in dvema ročajema za enostavno uporabo za do 3.5 kg biskvita ali 1.5 kg moke plus dodatki za kvašeno testo
DodatnoVgrajena ura: nastavitev časa delovanja za ponovne odlične rezultate - aparat se samodejno ustavi po poteku nastavljenega časa, EasyArmLift - preprosto in enostavno premikanje večnamenske pogonske ročice, stabilno in trdno ohišje iz aluminija, pokrovi pogonov iz brušenega nerjavečega jekla, visoka varnost zaradi pokritih pogonskih delov, zaščita pred ponovnim vklopom
PriloženoAbsolute mešalna metlica, kovinska metlica za stepanje, High Performance kavelj za gnetenje testa, ThermoSafe mešalni vrč z 2.3 l zmogljivosti, dodatna plastična mešalna posoda s prostornino 5.5 l
Mere337 x 222 x 433 mm
Teža13.1 kg
Barvasrebrna