Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Kuhinjski robot Philips HR7776/90
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Kuhinjski robot Philips HR7776/90

A-11971
Opis

Multipraktik Philips HR7776/90 Avance je vsestranska rešitev za vaše kuhinjske potrebe. Z novim inovativnim kovinskim kavljem za gnetenje, zmogljivim 1000 W motorjem in enostavnim samodejnim gumbom za testo omogoča najenostavnejšo pripravo kruha. Tehnologija PowerChop s posebno obliko rezila, kotom rezanja in notranjo posodo zagotavlja vrhunsko sekljanje mehkih in trdih sestavin. Idealna je tudi za pripravo pireja in mešanje testa za pecivo. 

Z dvojnim kovinskim stepalnikom in enostavnim samodejnim gumbom stepajte jajčne beljake (z do 600 % več volumna) in popolno smetano (z do 200 % več volumna). Priprava okusnih slaščic še nikoli ni bila tako enostavna. S kovinskim kavljem za gnetenje in zmogljivim motorjem lahko sestavine hitro oblikujete v kepo testa. Ko je testo narejeno, uporabite pravilno nastavitev inovativnega kavlja za gnetenje, da pripravite okusen kruh. 

Multipraktik Avance ima poleg 12 ročnih nastavitev hitrosti in pulznega načina tudi 3 enostavne samodejne gumbe. Izberite jih tako, da regulator obrnete na položaj za "VKLOP" in pritisnete enostavni samodejni gumb. Motor nato samodejno nastavi pravo hitrost in pulzne funkcije za najboljše rezultate. Vsi priloženi nastavki multipraktika Philips so primerni za pomivalni stroj. Velika posoda omogoča obdelavo največjih količin naenkrat, na primer do 7 porcij juhe, 7 jajčnih beljakov, 1,7 kg testa. Z 2,2 l mešalnikom pa lahko hkrati enostavno pripravite do 5 porcij napitkov. Obrnljiva plošča za strganje (fino in grobo) je primerna za obdelavo vseh vrst zelenjave.

Novi Philipsov multipraktik Jamie Oliver, ki je zanesljiv, enostaven in čudovito zasnovan, vključuje številne uporabne nastavke za pripravo svežih in zdravih zajtrkov, kosil in večerij. Ta nastavek je idealen za iztiskanje svežega soka iz vseh vrst citrusov, kot so pomaranče in grenivke. Philipsov multipraktik z 18 cm ploščami XXL omogoča hitrejšo obdelavo za hitrejše in enostavnejše kuhanje.

Več podatkov

Redna cena:
199,99 €
Prihranek:
0,00 € (0,00%)
163,93 €
cena brez DDV
Vaša cena:
199,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaPhilips
Moč1000 W
Št. nastavitev hitrosti12 + pulzna nastavitev
Posoda3,4 l + 2,2 l
DodatnoPrilagodljiva rezalna plošča: 1–7 mm, dvojni stepalnik, lopatica, posoda mešalnika, ožemalnik citrusov, kovinski kavelj za gnetenje, rezilo S iz nerjavnega jekla, rezilo S, plošče in nož iz nerjavnega jekla, nedrseče nožice, zaznavanje posode in pokrova, nastavki pralni v pomivalnem stroju
Mere289 x 254 x 436 mm (glavna enota s posodo)
Teža2,6 kg
BarvaČrna