Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Nazadnje ste si ogledali

   

  BONITETA2019MALA 

    samsung25

  tefal 30dni

  LED monitor Philips 243S7EJMB (23,8
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Preverite
  Dostava: 3,99 €
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 3 leta

  LED monitor Philips 243S7EJMB (23,8")

  A-17101
  Opis

  Full HD LED monitor Philips 243S7EJMB s tehnologijo SoftBlue zmanjšuje škodljivo kratkovalovno modro svetlobo brez vpliva na barvo ali sliko na zaslonu. Mednarodna organizacija za preizkušanje TUV Rheinland potrjuje, da LED-tehnologija SoftBlue zmanjšuje količino škodljive modre svetlobe.

  Široki zasloni IPS uporabljajo tehnologijo za izjemno širok, 178-stopinjski kot gledanja, tako da je prikaz viden iz skoraj vseh kotov, tudi v načinu vrtenja za 90 stopinj! Za razliko od standardnih zaslonov TN so slike na zaslonih IPS neverjetno ostre in živih barv, zato so ti zasloni idealni ne samo za fotografije, filme in brskanje po spletu, temveč tudi za profesionalno uporabo, pri kateri so pomembne natančne barve in nespremenljiva svetlost.

  SmartImage analizira na zaslonu prikazano vsebino in zagotavlja optimalno kakovost prikaza. S tem uporabniku prijaznim vmesnikom lahko izberete različne načine (delovni, slikovni, filmski, igralni, varčevalni ali drug način), ki ustrezajo aplikaciji v uporabi. Glede na izbor tehnologija SmartImage dinamično izboljša kontrast, barvno nasičenost in ostrino slike ali videa za najkakovostnejši prikaz. 

  Zaradi načina upravljanje svetlosti na zaslonih LED z osvetlitvijo ozadja nekateri uporabniki opažajo migetanje zaslona, kar utrudi oči. Philipsova tehnologija brez migetanja uporablja novo rešitev za uravnavanje svetlosti, ki omeji migetanje in je zato prijaznejša očem.

  Dva visokokakovostna zvočnika, vgrajena v prikazovalno napravo. Zvočnika sta lahko vidna in usmerjena naprej ali nevidna in usmerjena navzdol, navzgor, nazaj ali drugam, odvisno od modela in oblike.

  Več podatkov

  Redna cena:
  171,81 €
  Prihranek:
  11,82 € (6,88%)
  131,14 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  159,99 €
  Količina:
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaPhilips
  TipRaven zaslon
  Diagonala zaslona60,5 cm (23,8")
  Ločljivost1920 x 1080 @ 60 Hz, Full HD
  Kontrastno razmerje1.000:1, SmartContrast: 20.000.000:1
  Odzivni čas5 ms
  Svetilnost 250 cd/m2
  Zvok2 x 2 W
  VESA100 x 100
  DodatnoSistem W-LED, tehnologija IPS, SmartImage izboljšava slike, brez migetanja, tehnologija SoftBlue, EasyRead, ključavnica Kensington