Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Nazadnje ste si ogledali

  Reindeer-Wishes-You-Merry-Christmas-HD-Wallpaper

  BONITETA2019MALA

  1112 Dostava2016 

    Samsung-TV-HDR10Plus-Certification-3

  Namizni žar Tefal GC702D16 Optigrill Stain
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: 3,99 €
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Namizni žar Tefal GC702D16 Optigrill Stain

  A-17838
  Opis

  Inovativni namizni žar Tefal GC702D16 Optigrill Stain s pametno tehnologijo poskrbi za okusno peko. Ima Automatic Sensor Cooking tehnologijo, ki skrbi da sta čas in temperatura prilagojena debelini in številu kosov hrane na žaru, kar naredi s šestimi programi peke (burger, perutnina, sendvič, klobasa, rdeče meso, ribe) in pa načinom zmrznjene hrane.

  Obenem pa indikator z lučko omogoča nadzor peke: vijolična barva pomeni segrevanje pred peko, modra barva pomeni začetek peke, rumena barva pomeni, da je hrana rdeče zapečena, oranžna pomeni da je hrana srednje zapečena in rdeča pomeni da je hrana dobro pečena. Namizni žar ustreže več različnim okusom hkrati, saj lahko med peko dvignete pokrov, vzamete meso po vašem okusu, nato pa pustite ostalo da se peče naprej. Dodaten ročni način vam pomogoča peko popolnoma po vašem okusu.

  Namizni žar Tefal GC702D16 OptiGrill je ultimativna inovacija. Izboljšan je z Automatic Sensor Cooking tehnologijo, s katero takoj zazna število kosov hrane na svoji površini in preračuna njihovo debelino tako, da lahko prilagodi temperaturo in čas peke za popolne rezultate.

  Indikator in sistem piskanja omogočata nadzor peke in njeno natančnost, meso pa lahko pripravite na katerikoli način želite: rdeče zapečeno, srednje zapečeno ali dobro zapečeno.

  Ima šest programov peke, ki pripravijo hrano do popolnosti: burger, perutnina, sendvič, klobasa, rdeče meso, ribe in pa način za zmrznjeno hrano in ročni način.

  Vključuje še neoprijemljive aluminjaste plošče, površino peke veliko 600 cm2, ki omogoča peko za 2 do 4 ljudi in pa velik pladenj za odtekanje sokov in maščobe.

  tefal koda

  Redna cena:
  229,90 €
  Prihranek:
  29,91 € (13,01%)
  163,93 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  199,99 €
  Količina:
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaTefal
  Moč2000 W
  Št. nastavitev temperatureObojestranski gril, 6 programov peke (burger, perutnina, sendvič, klobasa, rdeče meso, ribe), ki prilagodijo temperaturo tipu hrane, način za zmrznjeno hrano in ročni način za kuhanje po lastnem okusu
  DodatnoPovršina 600 cm2, velik pladenj za odtekanje sokov in maščobe pod kotom 7°, indikator zapečenosti, merilec debeline mesa, ki omogoča da se peka le-tej prilagodi, plošče pralne v pomivalnem stroju
  Mere20 x 40 cm - 800 cm2 (površina žarnih plošč)
  Teža4,6 kg
  BarvaSrebrna