Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo
Izberi filtre
Nazadnje ste si ogledali

  Banner rowenta aliansa 

  1stavno 

   

   

   

  Moj-e-dom-BW v3 7111 boniteta2020

  O PODJETJU

  Moj E dom je spletna trgovina, ki je zrasla na dolgoletnih podjetniških izkušnjah. Na trg smo se podali z jasnimi kratkoročnimi in dolgoročnimi cilji, delovno vnemo in poštenimi nameni.

  Naše prednosti so:

  • velika izbira izdelkov za dom in gospodinjstvo, ki zajemajo vse najpomembnejše blagovne znamke, ki so na voljo na slovenskem trgu
  • pestra izbira naprav iz sveta zabavne elektronike
  • konkurenčne cene, ugodni prodajni pogoji, dostava na dom, hitra odzivnost, nasveti pred nakupom, nagrajevanje zvestih strank, odprtost za vaše predloge.

  Poslanstvo podjetja je krepiti zaupanje vseh uporabnikov, s svojo prisotnostjo na spletu omogočiti večjo možnost izbire čedalje večjemu številu ljudi, ki se zavedajo prednosti kupovanja na daljavo. Naš moto je prihranite svoj čas in denar!

  Naši cilji so postati prepoznavna spletna trgovina, ki bo ne samo zaradi imena asociirala na toplino doma, varnost, udobje, prijaznost in ustrežljivost. Morda nikoli ne bomo največja trgovina, niti najcenejša na vseh področjih, vsekakor pa se bomo trudili postati trgovina s srcem in dušo, ki bo dala prednost zadovoljstvu svojih strank pred zavajujočimi reklamnimi slogani. Verjamemo, da bo www.mojEdom.si kmalu na Vašem seznamu priljubljenih spletnih trgovin.

  Za vse Vaše predloge, glede ponudbe, cenovne politike, uporabnosti in ostalega smo Vam z veseljem na voljo na info@mojedom.si

   

  Podatki podjetja:

  Ime podjetja: Moj E dom spletna prodaja, Miran Kastelic s.p.

  Krajši naziv: Miran Kastelic s.p.

  Sedež: Lanišče 11/c, 1291 Škofljica

  ID št. za DDV: SI18814921

  Matična št.: 6623123000

  Zavezanec za DDV: DA

  Poslovni račun: SI56 6100 0000 7660 922 (Delavska hranilnica d.d.), BIC/SWIFT: HDELSI22

  Tel. informacije: 041/440-193 od ponedeljka do četrtka med 9 in 17 uro,  ob petkih od 9 do 16 ure, ob sobotah med 9 in 12 uro.

  E-mail za naročila: narocila@mojedom.si

  E-mail za informacije: info@mojedom.si

  Spletni naslov: www.mojedom.si