Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pralni stroj AEG L7FEE48S
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pralni stroj AEG L7FEE48S

A-15218
Opis
Pralni stroj AEG L7FEE48S uporablja paro na hiter in preprost način za osvežitev pomečkanih oblačil, tako da so ta pripravljena za nošenje. Kratki in nežni programi s paro varno odstranijo neprijetne vonjave in zmanjšajo pomečkanost suhega perila. Lahko pa pranje končate z nežno paro, da je treba oblačila malo ali nič likati. 
 
Energijsko učinkovit motor ÖKOInverter nudi največjo učinkovitost in vzdržljivost ter zagotavlja vrhunske rezultate, ne glede na izbrani program. Pri tem pralnem stroju so rezultati vidni takoj po koncu zadnjega ožemanja. Ker SoftPlus poskrbi, da mehčalec pride do vsakega dela perila, ko pride v boben, pomaga, da so oblačila mehkejša, bolj svilasta in bolj gladka kot kdajkoli prej, obenem pa zaščiti vlakna in podaljša življenjsko dobo vsakega oblačila. 
 
ProSense tehnologija samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Perilo je po pranju vsakokrat sveže kot novo, poleg tega pa prihranite vodo in energijo. Številni Eko programi omogočajo prihranek energije.
 
Eco TimeSave pa prihranite tudi čas. Program vam omogoča izbrati funkciji EKO in TimeSave skupaj, kar zagotavlja čim hitrejše energijsko učinkovito pranje.
 
Redna cena:
819,00 €
Prihranek:
200,00 € (24,42%)
507,38 €
cena brez DDV
Vaša cena:
619,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaAEG
Energijski razredC, poraba energije 63 kWh
PolnJenjeSpredaj
Število vrtljajev1400
Zmogljivost8 kg
DodatnoEnergijsko učinkovit motor ÖKOInverter, tehnologija ProSteam, tehnologija Fuzzy Logic, tehnologija ProSense, Aqua Control, elektronski LCD prikazovalnik, zamik vklopa, indikator za predoziranje pralnega sredstva, sistem za uravnoteženje bobna, varovalo za otroke, glasnost pri pranju/ožemanju 51 dB/ 75 dB
Mere850 x 600 x 571 mm
BarvaBela