Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Nazadnje ste si ogledali

   

  BONITETA2019MALA 

    samsung25

  tefal 30dni

  Pralni stroj AEG L7FEE49S
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Pralni stroj AEG L7FEE49S

  A-15219
  Opis
  Pralni stroj AEG L7FEE49S uporablja paro na hiter in preprost način za osvežitev pomečkanih oblačil, tako da so ta pripravljena za nošenje. Kratki in nežni programi s paro varno odstranijo neprijetne vonjave in zmanjšajo pomečkanost suhega perila. Lahko pa pranje končate z nežno paro, da je treba oblačila malo ali nič likati. 
   
  Energijsko učinkovit motor ÖKOInverter nudi največjo učinkovitost in vzdržljivost ter zagotavlja vrhunske rezultate, ne glede na izbrani program. Pri tem pralnem stroju so rezultati vidni takoj po koncu zadnjega ožemanja. Ker SoftPlus poskrbi, da mehčalec pride do vsakega dela perila, ko pride v boben, pomaga, da so oblačila mehkejša, bolj svilasta in bolj gladka kot kdajkoli prej, obenem pa zaščiti vlakna in podaljša življenjsko dobo vsakega oblačila. 
   
  ProSense tehnologija samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Perilo je po pranju vsakokrat sveže kot novo, poleg tega pa prihranite vodo in energijo. 
   
  Številni Eko programi omogočajo prihranek energije. Z Eco TimeSave pa prihranite tudi čas. Program vam omogoča izbrati funkciji EKO in TimeSave skupaj, kar zagotavlja čim hitrejše energijsko učinkovito pranje.
   
   
  aeg5let
  Redna cena:
  769,00 €
  Prihranek:
  195,79 € (25,46%)
  469,84 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  573,21 €
  Količina:
  Izberite dodatne storitve
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaAEG
  Energijski razredA+++, letna poraba energije 152 kWh
  PolnJenjeSpredaj
  Število vrtljajev1400
  Zmogljivost9 kg
  DodatnoEnergijsko učinkovit motor ÖKOInverter, tehnologija ProSteam, tehnologija Fuzzy Logic, tehnologija ProSense, Aqua Control, elektronski LCD prikazovalnik, zamik vklopa, indikator za predoziranje pralnega sredstva, sistem za uravnoteženje bobna, varovalo za otroke, glasnost pri pranju/ožemanju 51 dB/ 75 dB
  Mere850 x 600 x 605 mm
  BarvaBela