Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Nazadnje ste si ogledali

   

  pošta2 

   

   

  BONITETA2019MALA 

  7032 SI-Offer-Odeja-1600x600

   

   

  Robotski sesalnik Rowenta RR6875WH Explorer 20 Aqua
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: 3,99 €
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Robotski sesalnik Rowenta RR6875WH Explorer 20 Aqua

  A-17859
  Opis

  Rowenta RR6875WH Exporer 20 je samostojni robotski sesalnik, ki obvladuje prah in umazanijo na trdih tleh. Odlikuje ga enostavno avtomatsko čiščenje, ki vključuje sesanje in pomivanje tal hkrati, kar postreže z izjemnimi rezultati. Kvalitetna tehnologija združuje uporabniku prijazen pripomoček, ki privede do popolnih rezultatov na različnih gladkih tleh.

  Za odlične izkušnje čiščenje in ustrezne rezultate. Rowenta RR6875WH Explorer 20 je avtonomni sesalnik, ki združuje kvalitetno tehnologijo z aktivno glavno krtačo in stranskimi krtačami. Je odličen pri pobiranju blata, praha in umazanije na trdih tleh.

  Enostavna uporaba s pomočjo 3 nastavitev čiščenja: naključno cikcakanje za zapletena območja in Random room nastavitev, kjer robot cikcaka v kratkih časovnih intervalih, dodatno vključuje Edge nastavitev, ki očisti kote in robove sten ter letev. Robot nudi gladko in varno čiščenje po zaslugi varne navigacije, ki jo vodijo senzorji, laserji in odbijač. Ta robotski sesalnik vsebuje sistem nastavitve s 7 programi na teden z ročno ali daljinsko uporabo, ter samodejno polnjenje baterije. 

  Visok nivo čiščenja po zaslugi aktivne glavne krtače in dveh stranskih krtač. Narejen za učinkovito čiščenje kotov. Izjemne sesalne sposobnosti, ki poberejo ves prah. S svojo dodatno opremo, predvsem krpico, ima sedaj sposobnost sesanja in pomivanja tal hkrati in s tem odstranitev še tako majhnih delcev prahu.

  Kompaktnost in obstojnost na dosegu roke. Podaljšana življenjska doba baterije po zaslugi litijeve tehnologije, ki omogoča do 150 minut uporabe.

  Več podatkov

  Redna cena:
  229,90 €
  Prihranek:
  29,91 € (13,01%)
  163,93 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  199,99 €
  Količina:
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaRowenta
  VrstaRobotski
  Raven hrupa65 dB(A)
  Posoda0,25 L
  Funkcije7 programov na teden, 3 nastavitve čiščenja (naključno cikcakanje, Randoom room nastavitev, Edge nastavitev)
  NapajanjeLitij-ionska baterija, čas delovanja 150 minut, čas polnjenja cca 6 ur
  DodatnoVrtljiva glavna krtača, 2 stranski krtači, infrardeči senzorji, senzorji za stopnice, polnilna postaja, samopolnjenje, daljinski upravljalnik, dodani dve krpici za mokro čiščenje
  Mere315 x 315 x 80 mm
  Teža3,6 kg
  BarvaČrna