Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Set pekačev Kaiser Classic Plus
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Set pekačev Kaiser Classic Plus

A-17857
Opis

Ko gre za pečenje in pekače je Kaiser ime, ki takoj pride na misel. Nemška blagovna znamka Kaiser z 90 letno tradicijo, spada v koncern WMF in je sinonim za navdih, ustvarjalnost in užitek. Ne glede na to ali pripravljate, pečete, krasite ali strežete, so izdelki Kaiser vaši zanesljivi partnerji za domačo peko. Ni pomebno ali imate raje sladko ali slano, blagovna znamka Kaiser podpira ljubezen do peke v domači kuhinji. 

Za pripravo dobre torte potrebujete poleg lastnega znanja tudi primerno opremo za peko. Set pekačev Kaiser Classic Plus so dobra in varna izbira. Ne glede na to ali pripravljate sladke ali slane dobrote, lahko izbirate med različnimi oblikami pekačev.

S pomočjo pekačev Kaiser Classic Plus postane peka prava kulinarična radost. Pekači so premazani s prevleko proti prijemanju, tako da se testo nanje ne bo prijelo in boste lahko dobrote preprosto vzeli iz pekača in jih postregli. Narejeni so iz visokokakovostnega materiala, ki poskrbi za enakomerno peko testa. Zaradi svoje rdeče barve pa bodo v vaši kuhinji izstopali in jo poživili.

Prednosti pekačev Kaiser Classic Plus:

  • Prevleka proti prijemanju testa
  • Optimalen prevod in porazdelitev toplote
  • Rob odporen proti uhajanju testa
  • Preprosto čiščenje
Redna cena:
29,99 €
Prihranek:
1,00 € (3,33%)
23,76 €
cena brez DDV
Vaša cena:
28,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaKaiser
VrstaPekači
MaterialJeklo
V kompletuPekač za 12 mafinov 38 x 27 x 3 cm, podolgovati pekač za peciva in kruh 30 x 12 x 8 cm, model za torte 26 x 26 x 6.5 cm
DodatnoNeoprijemljiva obloga - prevleka proti prijemanju testa, optimalen prevod in porazdelitev toplote, rob odporen proti uhajanju testa, ročno čiščenje, odporno na vročino do 230° C, ognjevarno
Teža1,17 kg
Barvardeča/siva