Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo

Izberi filtre

Vrsta:
Izberi filtre

Izberi filtre

Vrsta:
Nazadnje ste si ogledali

  Banner rowenta aliansa 

  1stavno 

   

   

   

  Boniteta odličnosti A+ 2020

  Ljubljana, 1.3.2021

  V podjetju Moj E dom spletna prodaja, Miran Kastelic s.p., smo si s svojim uspešnim poslovanjem prislužili certifikat bonitete odličnosti A+ za leto 2020. Nagrado smo si prislužili že tretje leto zapored.

  Miran Kastelic s.p

  Bonitetna hiša CompanyWall bonitetno oceno A+ dodeli podjetju, ki se na svoji poslovni poti uspešno vzpenja, je sposobno poravnati svoje obveznosti in se zanesljivo izogiba poslovnim tveganjem. Sodelovanje s podjetjem, ki ima bonitetno oceno A+, je usmerjeno v uspešen poslovni razvoj. 
   
  Bonitetno oceno subjekta bonitetna hiša CompanyWall izračuna glede na preteklo in sedanje poslovanje, kreditno in plačilno sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in druge kriterije. Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so redka podjetja, ki se lahko pohvalijo z bonitetno uspešnostjo, ki jo prepoznavajo tako poslovni subjekti v domačem kot tujem poslovnem okolju. 
   
  „Bonitetna ocena se dodeljuje na podlagi poslovnih izkazov v številkah. Sama po sebi pa je veliko več. Govori o človeku, ki vodi podjetje, njegovih zaposlenih ter kakšni ljudje so."
   
  - Maja Kljun, direktorica podjetja CompanyWall d.o.o.