Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pametna ura Samsung Galaxy Watch 3 45mm steel BT - črna
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pametna ura Samsung Galaxy Watch 3 45mm steel BT - črna

A-18785
Opis
Pametna ura Samsung Galaxy Watch 3 je kombinacija zmogljivosti pametne ure in najnovejše tehnologije, ki spremlja vaše počutje. Vse to v eni vrhunski in klasični napravi. Z našo najnaprednejšo Galaxy Watch3 uro si lahko preprosto organizirate svoje življenje in spremljate svoje počutje ter prevzamete njegov nadzor.
 
Galaxy Watch3 ura z LED in infrardečimi žarki oceni vašo raven SpO2 oz. vsebnost kisika v vaši krvi. Ker je saturacija kisika neposredno povezana s telesno zmogljivostjo, lahko greste z Galaxy Watch3 uro pri svoji telovadbi korak dlje.
 
Galaxy Watch3 ura zabeleži REM-cikle, globok spanec in trajanje spanca. Na podlagi teh podatkov naredi oceno, s katero lahko izboljšate kakovost svojega spanca. Samsung, v sodelovanju z nepridobitno organizacijo National Sleep Foundation, na vašo napravo naloži izobraževalne vsebine in napotke za spanec, s katerimi si lahko izboljšate spanec.
 
Popoln in edinstven videz Galaxy Watch3 ure z veliko izbiro številčnic, ki se ujemajo z zapeljivim okvirjem. Izbirajte med 40 različnimi kombinacijami, imejte hiter dostop do uporabnih informacij, ki jih potrebujete, in preprosto dostopajte do svojih najljubših aplikacij.
 
Ostanite povezani z drugimi tudi, ko ste na poti – ne da bi se ukvarjali s pošiljanjem odgovorov. Funkcija pametnega odgovora na Galaxy Watch3 uri analizira besedila in fotografije, ki jih prejmete, ter vam predlaga odgovore. Podpira različne kategorije, med drugim na temo hrane, praznovanja, sebkov in več.
 
Redna cena:
459,89 €
Prihranek:
10,89 € (2,37%)
368,03 €
cena brez DDV
Vaša cena:
449,00 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaSamsung
ZaslonSuper AMOLED, 35,55 mm (1,4'')
Operacijski sistemTizen
ProcesorDvojedrni, 1,15 GHz
Pomnilnik1 GB (RAM), 8 GB (ROM)
Povezljivost:Bluetooth 5.0, A2DP, NFC
DodatnoSenzorji: Merilnik pospeška, barometer, žiroskop, senzor srčnega utripa, svetlobni senzor, širina paščka 45 mm
PolnJenjeBaterija 340 mAh, ni odstranljiva
Mere46,2 x 45,0 x 11,1 mm
Teža53.8 g